Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Een etiketteermachine die is afgesteld op uw product

Bent u op zoek naar een goede etiketteermachine? Dan is het ten eerste belangrijk dat u een machine vindt die perfect is afgesteld op het product dat u wilt etiketteren. Wilt u een doosje of een flacon van tekst voorzien? Of wilt u kleinere voorwerpen, zoals lippenstift of nagellak etiketteren? Bij het bedrijf Tegra Systems hebben ze etiketteermachines in allerlei varianten, waardoor er altijd een exemplaar bij zit die voldoet aan uw wensen en eisen. Welke machine u uiteindelijk ook uitkiest; ze kunnen uw producten te allen tijde razendsnel van de nodige informatie voorzien. Ideaal toch?

Waarom u uw producten moet etiketteren

Wanneer u producten verkoopt, is het in veel gevallen wettelijk verplicht om deze te voorzien van specifieke informatie. Daarom is het zeker aan te raden om een etiketteermachine te kopen. Wat u precies op het etiket plaatst, is afhankelijk van het type product dat u verkoopt. Voor meer informatie hierover kunt u de Warenwet lezen. Hierin zijn de eisen per productcategorie vastgelegd. Zo moet u bijvoorbeeld mensen met allergieën waarschuwen als er stoffen in uw product zitten die een allergische reactie kunnen oproepen. Maar ook wanneer er bijtende of brandende stoffen in uw product aanwezig zijn, bent u verplicht dit te vermelden op het etiket.

Advies op maat over etiketteermachines

Wanneer u niet goed weet welke etiketteermachine het beste bij uw wensen en eisen past, kunt u contact opnemen met de professionals van Tegra Systems. De medewerkers van dit bedrijf voorzien u namelijk graag van deskundig advies op maat. Vertel hen wat u wilt etiketteren en ze zoeken samen met u naar de meest geschikte etiketteermachine. Denk er wel alvast over na wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld rondom, enkel aan de zijkant of los etiketteren? Denk hier alvast goed over na, want bij dit bedrijf is werkelijk alles mogelijk!

https://www.tegrasystems.nl/