Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Wilt u als Vereniging van Eigenaren structureel besparen op de gezamenlijke energiekosten?

Zoekt u op korte termijn een vakman op het gebied van LED verlichting bedrijfspand? Led Design Holland is de partner die u zoekt!

Led Design Holland is één van de toonaangevende bedrijven in ons land als het om ledverlichting gaat. Een allround firma ook die het hele traject van u overneemt. Van het maken van een lichtplan tot het aanvragen van subsidie en het installeren van de nieuwe ledlampen. En als de nieuwe lampen naar tevreden branden, kunt u altijd contact op blijven nemen met LDH voor onderhoud en advies. U krijgt op iedere afzonderlijke ledlamp en op alle werkzaamheden garantie.

Wilt u snel overstappen op LED verlichting voor fabriekshallen, maar twijfelt u toch nog een beetje tussen spaarlampen en ledlampen? We zetten de verschillen op een rij. Een spaarlamp heeft ten opzichte van de gloeilamp de volgende twee pluspunten.

Minder energieverbruik en een langere levensduur.

Een rijke kleurschakering; een spaarlamp kan licht in allerlei tinten wit afgeven.

Kijken we naar ledlampen dan valt het volgende op.

Er is sprake van een grotere energie-efficiënte dan bij gloeilampen en spaarlampen.

Een ledlamp gaat zeker 10 jaar mee. De spaarlamp en gloeilamp halen dit bij lange na niet.

Net als spaarlampen zijn ledlampen verkrijgbaar in uiteenlopende kleurtemperaturen.

Led’s hebben een variabele lichtbundel (tussen de 8 en 360 graden). Dit betekent dat er voor iedere ruimte en iedere activiteit wel een geschikte ledlamp te vinden is.

Als je lampen onderling vergelijkt, moet je natuurlijk ook naar de nadelen kijken. Bij deze. Het enige minpunt aan een ledlamp is dat die verhoudingsgewijs duur is. Daarbij moet gezegd worden dat de investering binnen afzienbare termijn terugverdiend wordt, door de besparing op energiekosten. De spaarlamp kent een aantal keerzijdes. Ze worden heet en verspillen zo energie. Ook het aan- en uitdoen kost veel energie. Ze zijn kwetsbaar; ze breken relatief snel. Als de lamp kapot gaat, kunnen er giftige stoffen vrijkomen. In de loop der tijd gaat de lamp minder fel branden.

Bent u overtuigd van de superioriteit van led? En vindt u het tijd om de overstap te maken? Neem vandaag nog contact op met Led Design Holland: 076 – 888 33 00,  info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl