Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Een led schijnwerper op bedrijfsterreinen

 

Kent u ze al? De led schijnwerper maakt een snelle opmars over de hele wereld. Waar het in het buitenland al de standaard maken in Nederland ook steeds meer bedrijven gebruik van alle voordelen die led verlichting te bieden heeft. Led lampen zijn namelijk geschikt voor een verscheidenheid van zaken. Een goed voorbeeld hiervan is het verlichten van een bedrijfsterrein met een led schijnwerper.

Goede led verlichting in de ochtend en avond zorgt voor een professionele uitstraling

 

Als het gaat om bedrijfsterreinen verlichten spelen er een aantal zaken. Zo is het natuurlijk belangrijk dat alles goed verlicht wordt, en daarnaast moet het allemaal een professionele indruk geven. Een ander groot voordeel is het feit dat de lampen tegen alle weersomstandigheden kunnen. Dus zelfs bij extreme hitte of kou zal de levensduur en kwaliteit niet achteruit gaan.

Een led schijnwerper weert criminaliteit af

 

Er is een reden waarom bedrijven verlichting gebruiken op hun terrein, zelfs als er niemand meer werkt. Het geeft namelijk een afwerend effect tegen criminaliteit. Het nadeel van normale lampen in dit geval is dat de stroomkosten snel oplopen, en de levensduur snel achteruit gaat. Omdat led lampen tot wel 10x langer meegaan dan conventionele alternatieven en het stroomverbruik tot wel 15x lager kan zijn maakt dat in dit geval niet uit. Zelfs als je een led lamp 24 uur per dag aan zal zetten zal het nog bijna 6 jaar meegaan. Met normaal gebruik is dit dus ruim 12 jaar.

Led lampen besparen heel veel geld

 

We hebben het net al even behandeld, maar een led schijnwerper bespaard gigantisch veel geld. Door de langere levensduur hoef je minder vaak nieuwe lampen te kopen, en de efficiënte manier van lichtgeneratie zorgt voor een hele lage energierekening. Besparingen op de energierekening op het gebied van verlichting kunnen gemakkelijk 90% zijn. Een andere besparingspost die veel mensen vergeten zijn de kosten van het installeren. De mensen die de lampen op een geheel terrein moeten vervangen moeten natuurlijk wel betaald worden. En in de levenscyclus van 1 led schijnwerper moeten er gemakkelijk 10 tot 20 conventionele lampen geplaatst worden.

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

Geef mij maar de zomer!

Kerstpakket.nl gaat unieke samenwerking aan met grote supermarktketen

Het welzijn van dieren