Een PETfles op maat in een handomdraai

Zoekt u nog naar een partner voor de productie van de PETfles waarin u uw producten gaat verpakken? Dan is het handig dat u van tevoren alvast kunt beoordelen of deze partner goed bij u en uw bedrijf past. Dit is mogelijk bij PET Power. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

De kwaliteitsbewaking van de PETfles

Het is logisch dat u wilt dat de kwaliteit van de PETfles waarin u uw producten verpakt, zo hoog mogelijk is. Ga daarom uitsluitend in zee met een bedrijf dat u garantie biedt van kwaliteitsproducten. Bij een bedrijf genaamd PET Power waarborgen ze de kwaliteit die bekend staat bij dit specifieke bedrijf. Zo wordt de Pet fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

Uw Pet fles logistiek verantwoord vervoerd

Groen doen is helemaal hip tegenwoordig. Doet uw bedrijf er al aan mee? Bij PET Power is duurzaamheid al een belangrijk punt op de agenda. U wilt toch ook niet dat de verpakkingen van uw product in grote getalen stof liggen te happen? PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een Pet fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

Written by in Business / Food and Related Products

Next Post

Tips voor werkgevers

Zoekt u nog naar een partner voor de productie van de PETfles waarin u uw producten gaat verpakken? Dan is het handig dat u van tevoren alvast kunt beoordelen of deze partner goed bij u en uw bedrijf past. Dit is mogelijk bij PET Power. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 […]

Continue Reading