Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Feestelijke maaltijden bij De Kommensaal

Het prachtige restaurant De Kommensaal in Lathum is bij uitstek de locatie om een feestelijk diner te geven. Naast een uitgebreide kaart hebben zij een sterke troef in handen: de proeverij. Dit is een uitstekende keuze voor lekkerbekken die van zowel vis als vlees houden en niet bang zijn voor smaakexplosies. De proeverij is eigenlijk de menukaart in het klein. Van elke gang krijgt u diverse kleine gerechtjes te proeven. Dat begint al met 3 kleine soepjes als vooraf. Zowel hoofdgerecht als nagerecht geven het beste van het beste van de kaart. Ik zou zeggen doen!

Kerstdagen, Pasen, Moederdag…

Voor elke gelegenheid kunt u bij De Kommensaal terecht. Het jaarlijkse kerstdiner is top of the bill. De koks zijn al maanden voor de feestdagen begonnen met het samenstellen van een exclusief diner die u niet snel zal vergeten. Overigens is er ook een kerstbrunch, die zo uitgebreid is dat u waarschijnlijk niet eens de kans krijgt alles te proeven. Naast de smaakbeleving is er ook die andere o zo belangrijke belevering: gezelligheid. Deze gemoedelijke sfeer treft u altijd aan bij dit restaurant. Of het nu om een moederdagdiner gaat, een paaslunch of gewoon op een dagelijkse dag.

Buiten eten op je eigen privé terras

Waar De Kommensaal ook uniek in is, zijn de buiten barbecues. Op een afgescheiden terras kunt u met de maximale privacy genieten van een heerlijke barbecue. Alles staat voor u klaar en de tafels zijn gedekt. Het is dat de zon niet op bestelling werkt, maar als dat had gekund dan was zelfs dat geregeld. Met uw gezelschap is barbecueën een leuke bezigheid. De drankjes staan koel en u kunt genieten van het prachtige terras. U heeft geen last van ongewenste gasten en u bepaalt alles zelf. Kom eens langs voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Apps zijn de toekomst

Het welzijn van dieren

Shop for biotech equipment