Artscattleimprovement

Het kopen van een iPhone 6. kan dat ook goedkoop?

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Een iPhone 6 kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven? Dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Geen negatieve BKR-registratie in Nederland

In Nederlands is sinds 1 mei 2017 de telecomwet verandert. Dit heeft ervoor gezorgd dat telecomproviders niet ‘zomaar’ meer een abonnement af mogen sluiten. Ze zijn nu verplicht om te controleren of een consument het abonnement daadwerkelijk wel kan betalen. Dit wordt getoetst aan de hand van een krediet check. Dit heb je niet bij het kopen van een los refurbished toestel. Of zo’n soort reglement in de toekomst ook in België wordt gebruikt kan natuurlijk niet met zekerheid worden gezegd. Mocht dit wel zo zijn dan weet je nu al dat het kopen van een refurbished iPhone als los toestel bij Forza Refurbished niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar ook verstandiger is.

Extra zekerheid door twee jaar garantie

De meeste refurbished aanbieders bieden slechts 1 jaar garantie. Omdat we bij Forza Refurbished overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. ontvang je standaard twee jaar garantie bij het kopen van bijvoorbeeld een iPhone 6 64GB zwart. Hierdoor ben je extra zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop. Indien er dan toch iets mankeert aan het toestel, dan kun je gewoon gebruik maken van de garantie. Wil je meer weten over het begrip ´refurbished´? Bekijk dan eens de ‘Wat is refurbished’ pagina van Forza Refurbished.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6/

Written by in Business / Food and Related Products

Next Post

Artscattleimprovement

Vermijd botox aanbiedingen

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement Een iPhone 6 kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven? Dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement. Geen negatieve BKR-registratie in Nederland In Nederlands is sinds 1 mei 2017 de telecomwet verandert. Dit heeft ervoor gezorgd dat telecomproviders niet ‘zomaar’ meer […]

Continue Reading