Kunststof pallets op maat voor als u voor optimale ruimtebesparing gaat!

Bij Alpac kunt u kunststof pallets op maat bestellen. Dat is ideaal wanneer u uw magazijn of vrachtwagens zo wilt indelen dat er niet tot nauwelijks ruimte verloren gaat. Alpac biedt ook hiervoor een oplossing. Wij kunnen namelijk de standaard producten in ons assortiment naar uw wens aanpassen. Als dat niet voldoende is kunnen wij zelfs custom made producten maken voor u maken. Dit proces begint met een gesprek met u om uw wensen op een rij te zetten. Daarna volgt een creatief proces van ontwerpen, hierin staan we u bij en zullen we u adviseren over alle mogelijkheden die we u bieden. Als laatste zullen wij het ontwerp in productie nemen. Zodra het proces is voltooid kunnen wij erop vertrouwen dat u een tevreden klant bent en kunt u ervan uit gaan dat u het perfecte product in gebruik kunt nemen.

Kunststof bakken en pallets voor de beste prijs

De standaard kunststof pallets van Alpac zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Ook kunststof bakken, desgewenst in grote hoeveelheden, zijn voor een zacht prijsje van u! Om onze tevreden klanten te behouden doen wij er alles aan om onze service zo compleet mogelijk aan te bieden. Hier hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke prijs bij voor onze kunststof pallets en bakken. Op onze website vindt u ook een kopje aanbiedingen, op deze pagina kunt u restpartijen, projectrestanten en producten met lichte gebruikssporen voor een zeer goede prijs bestellen. plaatst u een bestelling met een waarde van €200,- of meer dan nemen wij de kosten van de levering voor onze rekening.

Projectoplossingen met kunststof bakken en pallets voor ieder werkveld

Een project heeft vaak veel specialistische apparatuur nodig en dit moet wel in goede orde vervoert kunnen worden naar de plaats van bestemming. In ons brede assortiment vindt u producten die van toepassing zijn in vrijwel iedere branche. Of u nu bakker bent of loodgieter, wij verzorgen voor ieder werkveld de juiste kunststof producten zoals pallets en kunststof bakken. Zelfs producten die nog niet in ons assortiment zijn opgenomen maar waar wel vraag naar is zullen wij voor u ontwikkelen. Hierbij denken wij graag creatief mee met onze klanten. En komen we samen tot een kosten effectieve en duurzame oplossing. Ook voor al uw material handling oplossingen ben u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komen onder andere kunststof stapelbakken, euronorm bakken en magazijnbakken voor in ons assortiment.

Written by in Business / Food and Related Products

Next Post

De beste sportschoenen die uw gewichten ontlasten en blessures voorkomen

Bij Alpac kunt u kunststof pallets op maat bestellen. Dat is ideaal wanneer u uw magazijn of vrachtwagens zo wilt indelen dat er niet tot nauwelijks ruimte verloren gaat. Alpac biedt ook hiervoor een oplossing. Wij kunnen namelijk de standaard producten in ons assortiment naar uw wens aanpassen. Als dat niet voldoende is kunnen wij zelfs custom made producten maken voor u maken. Dit proces begint met een gesprek met u om uw wensen op een rij te zetten. Daarna volgt een creatief proces van ontwerpen, hierin staan we u bij en zullen we u adviseren over alle mogelijkheden die […]

Continue Reading