Maak koffie van verse bonen met een volautomaat espressomachine

Met een volautomaat espressomachine kun je in een handomdraai koffie van verse bonen maken. Zodoende kunnen jij en je gasten genieten van een heerlijke kop koffie. De koffie van deze espresso volautomaten is superieur van smaak en aroma. Doorgaans wordt koffiezetten met een volautomatische espressomachine beschouwd als de puurste manier om een kopje koffie te zetten. Espresso volautomaten zijn er in diverse soorten en maten, maar uit testen blijkt al jaren dat de beste volautomatische espressomachine van Krups is. De espressomachine volautomaat is eenvoudig in het gebruik en daardoor ook zeer geschikt voor thuisgebruik.

Espresso volautomaten: ideaal voor in de horeca

Een volautomaat espressomachine van Krups is zowel geschikt voor thuis als voor in de horeca. De machine heeft een hoog bedieningsgemak. Kies de koffiebonen van jouw wens en stel vervolgens de hoeveelheid water, maalgraad, sterkte en de temperatuur van de koffie in. Als dat is gebeurd, maakt de volautomaat espressomachine van Krups met één druk op de knop de heerlijkste koffie. Naast het gebruiksgemak is ook het uiterlijk van de espressomachine volautomaat opvallend. De beste volautomatische espressomachine van Krups is een echte eyecatcher voor iedere horecazaak. Verder gaan de espresso volautomaten van deze Duits fabrikant ook nog eens jarenlang mee.

Maak een grote variëteit aan koffierecepten met espresso volautomaten

Krijg jij vaak bezoek over de vloer dat graag een bijzonder kopje koffie drinkt? Dan is de volautomaat espressomachine van Krups ideaal. Of je nu een espresso, ristretto, lungo, cappuccino of latte macchiato wilt klaarmaken, met een volautomaat espressomachine is dit een fluitje van een cent. Stel op de espressomachine volautomaat in hoe je de koffie wilt hebben, doe de juiste bonen in het apparaat en druk op de knop. Dan gaat de volautomatische espressomachine aan de slag en kun je na een klein momentje genieten van een lekker kopje koffie. Dat is het gebruiksgemak van de espresso volautomaten van Krups.

Written by in Business / Food and Related Products

Next Post

Bedrijfssucces

Met een volautomaat espressomachine kun je in een handomdraai koffie van verse bonen maken. Zodoende kunnen jij en je gasten genieten van een heerlijke kop koffie. De koffie van deze espresso volautomaten is superieur van smaak en aroma. Doorgaans wordt koffiezetten met een volautomatische espressomachine beschouwd als de puurste manier om een kopje koffie te zetten. Espresso volautomaten zijn er in diverse soorten en maten, maar uit testen blijkt al jaren dat de beste volautomatische espressomachine van Krups is. De espressomachine volautomaat is eenvoudig in het gebruik en daardoor ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Espresso volautomaten: ideaal voor in de […]

Continue Reading