Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Maak een afspraak voor uw rijbewijskeuring in Eindhoven

Lang wachten wanneer u een rijbewijskeuring moet laten uitvoeren is een slecht idee. Hetzij door medische redenen of omdat u 75 jaar of ouder bent. In Eindhoven en omgeving kunt u voor een professionele rijbewijskeuring terecht bij MJRM Keunen Huisarts. Een gecertificeerde keuringsarts van deze huisartsenpraktijk doet hierbij een grondig onderzoek naar uw lichamelijke en geestelijke toestand. Zo beoordeelt deze of u nog steeds in staat bent u veilig en zelfstandig een auto te besturen. Wordt u goedgekeurd? Dan wordt uw rijbewijs verlengd voor vijf jaar. Voordat deze vijf jaar verlopen, dient u zich opnieuw aan te melden voor een keuring.

Wat wordt onderzocht tijdens een rijbewijskeuring

Het doel van een rijbewijskeuring is om te onderzoeken of u nog steeds geschikt bent om zelfstandig een auto te besturen. Daarom kijkt een arts tijdens uw rijbewijskeuring in Eindhoven naar verschillende facetten van uw gezondheid. Naast uw mentale toestand, wordt ook uw lichamelijke gezondheid grondig onderzocht. De huisarts kijkt of u uw armen, benen en wervelkolom nog vlot kunt bewegen, meet ook uw bloeddruk en onderzoekt uw bloed om op diabetes. Uiteraard wordt ook uw gezichtsscherpte getest. Als brildrager is het daarom belangrijk uw bril mee te nemen naar de keuring. Draagt u contactlenzen? Bezorg de keurarts dan een bewijs van de sterkte van uw contactlenzen. Neem verder ook uw geldig rijbewijs mee naar de afspraak en een lijst met alle geneesmiddelen die u neemt.

Bel voor een afspraak

Maak snel een afspraak voor uw rijbewijskeuring bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven. De keuringsarts zorgt dat uw keuring efficiënt verloopt als u alle nodige papieren meeneemt. Zo loopt u er na 20 minuten weer buiten. Ga snel naar de website van deze huisartsenpraktijk. Daar vindt u de nodige contactgegevens. Belt u vandaag nog voor 9:30 uur voor een afspraak? Dan is de kans groot dat u vandaag nog kunt langskomen voor uw keuring.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/