Artscattleimprovement
Eten en drinken

De leukste familiedag bij een familierestaurant en indoorspeeltuin in Zeeland

Familiedagen om naar uit te kijken beleeft u bij Eetplezier, hét familierestaurant met indoorspeeltuin in Zeeland. Samen iets leuks doen met de familie is een belangrijk moment. Bijpraten over ieders leven en nieuwe herinneringen creëren tijdens een leuke activiteit. Toch kan het ook lastig zijn om een geschikte locatie te vinden, zeker als er zowel volwassenen als jonge kinderen bij het gezelschap zitten. Om deze reden is Eetplezier een perfecte locatie. Dit familierestaurant met indoorspeeltuin Zwierelantijn in Aagtekerke, Zeeland combineert plezier met lekker eten in een fijne atmosfeer. Een goede optie voor het volgende uitje en misschien wel de nieuwe standaardlocatie voor de hele familie.

Zorgeloos bijpraten onder het genot van heerlijk eten voor de volwassenen

Een goede manier om fijn bij te praten is met een hapje en een drankje. Met heerlijk eten en een goede wijn komen de verhalen vanzelf los. Dit is bij Eetplezier geen probleem. Het menu van het restaurant met indoorspeeltuin in Aagtekerke, Zeeland biedt gerechten die vertrouwd en verfijnd zijn. Er kan genoten worden van vlees-, vis- en vegetarische gerechten, dus er is voor ieder wat wils. De ouders genieten van een voorgerechtje en een drankje terwijl de kinderen de indoorspeeltuin vast verkennen. Het restaurant biedt uitzicht over de speeltuin, waardoor de volwassenen goed zicht hebben op hoe er gespeeld en gelachen wordt en een oogje in het zeil kunnen houden. Lekker ontspannen praten en kijken hoe de kinderen zich vermaken; een ideale combinatie.

Volop vermaak voor de kinderen

Uitgespeeld raken? Dat gebeurt niet zomaar in indoorspeeltuin Zwierelantijn in Zeeland. Er kan uitgebreid geklommen worden, bijvoorbeeld naar de top van de uitkijktoren. Met een slee glijden de kinderen van de glijbaan af en in de ballenbak vinden ze een zee van kleurrijke ballen. Er is zelfs een spookhuis voor een goede dosis kippenvel. De kinderen kunnen elkaar achterna zitten over de hindernissen, doen alsof ze bewoners van een groot kasteel zijn of allerlei andere spelletjes verzinnen. Tussendoor wordt er afgekoeld met ranja of frisdrank. Voor kinderen is er daarnaast een speciaal buffet bij Eetplezier, waardoor zij ook van heerlijk eten kunnen genieten.

https://familierestauranteetplezier.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een fruitmand bezorgen om iemand beterschap te wensen

Een buffet laten bezorgen in Breda hoeft niet moeilijk te zijn

Bereid eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd met vis in blik