Artscattleimprovement
Eten en drinken

Een lekkere bedrijfslunch bestellen voor uw collega’s

Heeft u een meeting waarbij u uw werknemers wilt voorzien van een lunch? Of wilt u uw werknemers gewoon eens trakteren op heerlijk eten in de middag? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Bakkerij van den Bemd uit Roosendaal u aanbiedt voor het bestellen van een bedrijfslunch. Bij deze bakkerij staan kwaliteit, ambachtelijkheid en finesse voorop en dat proeft u in alle producten die de bakkers hier maken. Door hier uw bedrijfslunch te bestellen, weet u zeker dat uw medewerkers ultiem zullen genieten van heerlijk eten. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt verwachten van een bedrijfslunch van deze bakkerij uit Roosendaal? Lees dan verder.

Een ruim assortiment met heerlijke bakkersproducten

Als u besluit om uw bedrijfslunch te bestellen bij Bakkerij van den Bemd, dan heeft u een hoop mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende belegde broodjes en hartige snacks, maar kunt u uw werknemers ook verrassen met allerlei zoetigheden. Wat dacht u van vers gebakken taarten, gebak en koeken? Denk aan heerlijke taarten en gebakjes met fruit, chocolade of marsepein of aan verse eierkoeken. Wilt u nog meer variatie aanbieden? Breid de lunch dan uit met verrukkelijke maaltijdsalades. Welke keuze u ook maakt uit het ruime assortiment aan bakkersproducten: u kunt er altijd vanuit gaan dat de producten vers zijn en met veel liefde gebakken worden. Niet voor niets behoort Bakkerij van den Bemd tot een van de populairste bakkers van Roosendaal en omstreken.

Bestellen gaat heel eenvoudig

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u uw bestelling heel eenvoudig online plaatsen en vervolgens op het gewenste tijdstip komen afhalen in de winkel in Roosendaal. Door online te bestellen heeft u precies zicht op de voorraad en kunt u gemakkelijk en snel afrekenen via iDeal. Het bestellen van een bedrijfslunch was nog nooit zo eenvoudig! Maak snel uw keuze en geniet binnenkort samen met uw collega’s van een heerlijke lunch.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

De lekkerste koffie is verkrijgbaar bij deze ambachtelijke koffiebranderij

Losse thee kopen van Leafty

Een prima restaurant voor zakelijke doeleinden vlak bij Alblasserdam