Artscattleimprovement
Eten en drinken

Laat jouw fruitmand heel gemakkelijk bezorgen

Bij Topfruit.nl kun je terecht wanneer je een fruitmand wilt bestellen en dit gezonde geschenk bij de ontvanger wilt laten bezorgen. Je regelt dit eenvoudig online. Via de website van deze organisatie kun je kiezen uit diverse fruitmanden. Zo kun een klassieke fruitmand of fruitbox laten bezorgen, maar ook kiezen voor een variant met een extra geschenk. Denk bijvoorbeeld aan tijdschriften, een fles wijn, een knuffel, snoepgoed of noten. Daarnaast biedt Topfruit.nl je eveneens de mogelijkheid te kiezen voor speciale fruitmanden die aangevuld worden met exotisch fruit of een mand gevuld met biologisch fruit.

Vind een fruitmand voor verschillende gelegenheden

Een fruitmand of fruitbox laten bezorgen is een attent gebaar. Je kunt een mand met vers fruit laten bezorgen bij de geboorte van een kind, bijvoorbeeld met een leuke knuffelbeer voor een meisje of een jongetje. Ook als je iemand wilt bedanken of beterschap wilt wensen, is het versturen van een mand gevuld met vers fruit een leuk idee. Natuurlijk kun je ook een fruitmand laten bezorgen om iemand eens te verwennen. Verras bijvoorbeeld je geliefde met een gezond geschenk. Of vier een succes met je collega met een dosis verse arbeidsvitamines.

Kies zelf de bezorgdatum voor jouw geschenk

Welke fruitbox je ook kiest, je kunt jouw geschenk laten bezorgen op de dag die jij wenst. Bij Topfruit.nl kunnen fruitmanden al binnen 24 uur geleverd worden. Bestel je een mand voor 8 uur ‘s avonds op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, dan kan jouw geschenk de volgende dag al geleverd worden. Voor de vrijdag geldt dat je tot 5 uur in de middag kunt bestellen en doe je een bestelling op zaterdag voor 5 uur ’s middags, dan zal de bezorging op maandag volgen. Daarbij kun je ervoor kiezen een persoonlijk berichtje toe te voegen terwijl je jouw bestelling online plaatst. Topfruit.nl zorgt dan voor het bezorgen van de fruitbox voorzien van jouw kaartje.

Gerelateerde artikelen

Uw favoriete biefstuk bestelt u eenvoudig online

Een lekkere bedrijfslunch bestellen voor uw collega’s

Deze insecten kwekerij is dé specialist in voedseldieren