Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Uw favoriete biefstuk bestelt u eenvoudig online

Wanneer u een echte vleesliefhebber bent, komt dat goed uit. U kunt namelijk tegenwoordig ook biefstuk en andere soorten vlees online bestellen. Beef & Steak is een dergelijke online slager waarbij u het meest malse biefstuk kunt verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kalfsbiefstuk, wagyu biefstuk of van varkensoester? Alles wat u bij een reguliere slager kunt halen, kunt u ook bij deze slager bestellen. Zo hoeft u niet het huis uit om het beste stukje vlees aan de haak te slaan. Dat scheelt u weer een hoop tijd. Ideaal toch?

Van biefstuk tot vis en bier

Het assortiment van Beef & Steak is enorm. Wanneer u van vlees houdt, kan uw geluk hier niet op. Gevogelte, wild, burgers, steaks en alle soorten vlees die u maar kunt bedenken vindt u hier. Wanneer u vooral van biefstuk houdt, kunt u ook kiezen tussen diverse soorten. Houdt u van extra rood vlees bijvoorbeeld? Ga dan voor het vlees van een dier met veel uithoudingsvermogen, zoals een hert. Maar naast biefstuk en andere soorten vlees, kunt u hier nog veel meer verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk stukje vis of van sauzen, bier en barbecue-accessoires? Zoals u waarschijnlijk al begrijpt heeft Beef & Steak alles in huis om uw barbecue te doen slagen. Bovendien geven ze barbecue-workshops voor geïnteresseerden die echt van barbecueën houden.

Dé tip voor op de barbecue: de bavette

Heeft u al weleens een bavette van de barbecue op? Dan weet u dat dit echt onwijs lekker is. In verschillende landen, zoals in Frankrijk, wordt een bavette dan ook niet voor niets als delicatesse voor op de barbecue gezien. Dit magere rundvlees komt uit de flank van het rund, waardoor het heerlijk mals is. In Nederland wordt een bavette ook wel een vanglap of vinkelap genoemd. Bij een uitgebreide barbecue mag een bavette eigenlijk niet ontbreken!