Artscattleimprovement
Marketing

Criteria voor onze linkbuilding

Linkbuilding volgens de nieuwste Google-updates
We gebruiken de linkbuilding met inachtneming van de huidige algoritme-updates, met name de reeks pinguïnupdates. Vanwege de voortdurend veranderende omstandigheden kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele rangschikkingsverliezen, maar we zijn bereid om resulterende significante rangschikkingsverliezen uit te voeren door middel van maatregelen zoals backlink-profielanalyses en afwijzingsverzoeken voor door ons ingestelde links op eigen kosten. Voor links geplaatst door u of derden, aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid.

Criteria voor onze linkbuilding
Bij het werken met ons als een agentschap voor linkbuilding is het belangrijk dat webmasters met ons willen samenwerken en ook samenwerken om linkgroei te realiseren.

Meer informatie

Resultaatgerichte linkbuilding zonder boeterisico
Linkbuilding geeft afstand van tactieken die tegenwoordig niet resultaatgericht of zelfs gevaarlijk zijn, zoals Backlinkstructuur via artikelmappen. Bepaalde bedrijfstakken of onderwerpgerelateerde mappen mogen echter niet worden uitgesloten voor linkbuilding.

Bij het linken letten we op het discrete gebruik van harde ankerteksten of linkteksten. Bovendien koppelen we alleen zinvolle linkdoelen als redactionele bijdragen. Alleen als het koppelen van commerciële subpagina’s zinvol is of als de zoekwoorden transactiegerichte zoekintenties hebben, linken we rechtstreeks naar commerciële aanbiedingspagina’s. Op deze manier bereiken we een algoritmisch en menselijk moeilijk om de natuurlijkheid van de links te weerleggen.

We onthouden ons volledig van links van linknetwerken en uitgeversnetwerken, zoals links, bij het bouwen van links. Efamous, Telliad of Rankseller.

Ons individuele onderzoek naar linkbronnen en persoonlijke communicatie met webmasters en editors verkleinen niet het risico van het willens en wetens koppelen van links van linknetwerken.

https://duitsewebsite.nl/

https://duitsewebsite.nl/webshop-duitsland/

Gerelateerde artikelen

Moneybrid en Keeping samen om uren makkelijk te factureren