Artscattleimprovement
Image default
Woning en Tuin

Preventie van inbraak huis

Je kunt zelfs diverse preventiemaatregelen nemen om inbraak te voorkomen. Hiervoor kun je ook het hulp inschalen van een slotenmaker Den Haag of ze vrijblijvend om advies vragen.

Maak het inbrekers niet te makkelijk

Vaak wordt het inbrekers te makkelijk gemaakt en dit komt niet door weinig of slechte inbraakpreventie. Het komt doordat de bewoners niet gebruik maken van de inbraakpreventie middelen die ze hebben. Slotenmaker Den Haag inbraakpreventie bestaat uit sloten en anti-inbraak strips. Als de bewoners de sloten echter niet op slot draaien heeft het weinig nut. Het wordt inbrekers makkelijk gemaakt doordat de deur vaak niet op slot wordt gedraaid.

Even uit het huis

Vaak doen de bewoners de deur niet op slot omdat ze maar even weg gaan. Even boodschappen doen of de kinderen wegbrengen. Even de deur op slot draaien lijkt hun te veel werk en uit gemakzucht doen ze het niet. De bewoners zijn dan verbaast als ze terug zijn en hun waardevolle spullen weg zijn. Als de deur niet op slot zit is het voor een crimineel kinderspel om het slot open te maken. Veel inbraken zouden voorkomen kunnen worden als de bewoners gewoon de deur op slot zouden draaien en zo zou de inbraakpreventie heel erg effectief zijn.

deslotenmakerdenhaag.nl/

lockit.nl/