Artscattleimprovement
Image default
Woningen

Een leuke toevoeging aan het interieur

Een materiaal dat de laatste jaren enorm populair is geworden, is velvet. Het is een materiaal dat er erg luxe uit ziet. Vooral wanneer je kiest voor meubilair in een mooie, opvallende kleur. Ben je voor jouw interieur nog op zoek naar een echte eye catcher? Kies dan voor velvet barkrukken! Niet alleen zitten deze stoelen erg comfortabel, maar ze geven het interieur een echte opfrisser. 

Diverse designs barkrukken 

Barkrukken van velvet zijn in diverse kleuren en designs verkrijgbaar. Wanneer je kiest voor de Barkruk Outlet, kun je deze designs hier voor de scherpste prijs krijgen. Zo kun je flink besparen op nieuw meubilair. De barkrukken zijn voorzien van een rugleuning, waardoor je de benodigde ondersteuning in de rug hebt. Dit is vooral fijn wanneer je graag achter de eettafel werkt. Zo kun je voorkomen dat je na een tijdje last krijgt van je rug. 

Passend bij elke stijl 

Ben je fan van een modern, maar strak interieur? In dat geval past een velvet barkruk hier mooi bij. Vooral wanneer je kiest voor een grijs of zwart model zal deze goed passen bij het interieur. Deze kleuren gaan met alle andere kleuren samen en staan voor luxe. Wil je graag gebruik maken van een accentkleur in huis? Dan kan het ook leuk zijn om voor velvet barkrukken te gaan in een wat meer opvallende kleur. Je hebt bijvoorbeeld lichtroze, zeeblauwe of roestkleurige barkrukken. 

De Barkruk Outlet beschikt over een showroom waar je verschillende barkrukken kunt bekijken en uitproberen. Veel krukken zijn uit voorraad leverbaar, dus dan kun je het gewenste model direct meenemen!

https://www.barkrukoutlet.nl/pc/materiaal/velvet-barkrukken/