Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Bistro set voor in de tuin

Bistro set voor in de tuin

Als een bartafel een tafel is die profiteert van de hoogte en de illusie van extra niveaus in een tamelijk vlakke ruimte, dan wordt een tuin bistro set gekenmerkt door zijn hoogte op de begane grond maar elegante visuele esthetiek die een buitenzitplaats onmiddellijk verandert in iets uniekers en bijzonderders.

Een tuin bistro set tafel doet denken aan cafés en pop-ups in Europese steden in het hartje van de zomer, en is er een die de massieve massa van een grote eettafel voor buiten wegneemt en in plaats daarvan vertrouwt op een veel kleinere en minder aandacht vragende tafel; ideaal voor kleinere tuinruimten, balkons of buitenruimten waar slechts één of twee personen zullen zitten. Stel je een Europees straatcafé voor, met uitzicht op voorbijgangers of misschien een rivier of kanaal vanuit jou bistrotafel. Dit is iets waar we allemaal naar verlangen tijdens die lange weekenden weg, dus waarom haal je het niet in je eigen huis en omarmt je de schoonheid van een ruimte die is ontworpen rond luxe in plaats van functionaliteit?

Een van de beste dingen van een bistro set in de tuin is dat hij met weinig aanpassingen kan worden gebruikt als eettafel, bijzettafel, decoratief accessoire of pronkstuk – zowel binnen als buiten het huis. Terwijl veel bistro set voor in de tuin worden geleverd met bijpassende stoelen, zijn er ook veel tafels op de markt die onafhankelijk van elkaar zijn gemaakt en gestyled door verschillende woonwinkels, zodat de koper iets kan bezitten dat zijn ruimte tot een blikvanger maakt.

Tijdens bijeenkomsten en feesten kan de keuze voor een reeks bistrotafels in plaats van één grote eettafel een unieke en interessante manier zijn om een buitenruimte te vullen en tot leven te brengen; vooral als u ze zo rangschikt dat ze een soort cafézitplaats in de buitenlucht nabootsen. Een van de beste manieren om dit te doen is om harmonie te creëren tussen de verschillende tafels met behulp van centerpieces en verlichting.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is de grootte van uw bistrotafel voor in de tuin, want hoewel deze meestal vrij klein zijn, zijn er verschillende series en modellen die verschillende maten bieden. Wij geven de voorkeur aan de kleinere tafels, omdat ze een meer schilderachtige en delicate afwerking geven aan een tuinruimte, en de bistrotafel echt onderscheiden van een eettafel – maar als u de tafel klein houdt, moet u goed nadenken over waar de tafel zal worden geplaatst en hoe u hem kunt verlichten zonder veel van het tafeloppervlak in beslag te nemen. Een van onze beste suggesties is om de tafel onder een boom te plaatsen die u kunt vullen met sprookjesachtige lichtjes.

Een ander punt van overweging is het materiaal van je tafel en hoe dat het uiterlijk ervan beïnvloedt en de manier waarop het uw binnen- en buitenruimte aanvult – sommige van de populairste bistrotafels zijn gemaakt van sierlijke metalen structuren of hardhout, om het gevoel van een café aan de rivier of een bistro set in een exotisch dorp of stad na te bootsen. Als kopers zich zorgen maken over het weer, is investeren in een hoes voor de bistrotafel een goede manier om de structuur en het oppervlak te beschermen tegen schade door het weer.

bistro set