Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Je woning (opnieuw) inrichten met vtwonen accessoires

Ongetwijfeld ben je bekend met het woonprogramma waarin de stylisten van vtwonen voor een complete make-over zorgen. Men gaat er aan de slag met allerlei verschillende woonstijlen en de Scandinavische woonaccessoires komen zeer regelmatig terug. Bij de naam vtwonen denkt men vooral aan het programma en tijdschrift, maar wist je dat het ook een merk is? Vtwonen accessoires zijn bij de webwinkel By Zenz ruim vertegenwoordigd. Omdat de producten goed te combineren zijn, heb je in een mum van tijd je woning (opnieuw) ingericht.

De woonartikelen van dichtbij in het magazijn bekijken

De bovengenoemde webshop geldt als dé specialist op het gebied van Scandinavische woonaccessoires. Wanneer je je bestelling op werkdagen vóór 12.00 uur plaatst, heb je deze al de volgende dag in huis! De webwinkel heeft ook een groot magazijn in Noord-Scharwoude, dat je op afspraak kunt bezoeken om de artikelen van dichtbij te bekijken. Ben je op zoek naar een artikel dat je in de winkel niet kunt vinden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op, de medewerkers proberen het graag voor je te vinden.

Eén webshop om je woning compleet in te richten

Niet alleen voor vtwonen woonaccessoires ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres, ook Scandinavische woonaccessoires van merken als House Doctor, Hubsch Interior, Bloomingville en Madam Stoltz zijn ruim vertegenwoordigd. Van alle merken worden de leukste artikelen verzameld. Daarbij wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden van combineren. Zo hoef je eigenlijk maar één webshop te bezoeken om je woning compleet in te richten!

Dagelijks op zoek naar waardevolle aanvullingen op het bestaande assortiment

Het in Noord-Scharwoude gevestigde By Zenz werd in 2009 uit liefde voor interieur opgericht. Dagelijks is men op zoek naar de mooiste vtwonen woonaccessoires en artikelen van andere merken om het bestaande assortiment mee aan te vullen. Je bestellingen kun je laten bezorgen of ophalen in het magazijn, vlak bij Alkmaar.