Artscattleimprovement
Image default
Industrie

Deze specialist verwijdert op professionele wijze schadelijke dieselmotoremissie

De expert van Gom Specialistische Reiniging geloven dat de schoonmaakbehoeften per branche verschillen. Ieder bedrijf of branche heeft andere werkzaamheden en daarom vanzelfsprekend ook andere schoonmaakbehoeften. Deze specialisten hebben een speciale aanpak ontwikkeld die verschillend is per sector. Hiervoor zijn er allereerst diverse categorieën gemaakt, dit zijn zorg, hospitality, onderwijs, offices, food & industry en specialistische reiniging. Deze specialisten analyseren constant uw branche, zodat zij op de hoogte zijn van uw werkzaamheden. Hierdoor bieden zij een dienst die naadloos aansluit bij uw behoeften. Binnen de categorie specialistische reiniging valt het verwijderen en saneren van schadelijke stoffen als chroom-6 en dieselmotoremissie. Dit doen zij volgens alle geldende richtlijnen, zodat u de risico’s hiervan beperkt.

Laat deze expert chroom-6 saneren

Goede bescherming tegen chroom-6 is erg belangrijk voor de gezondheid van u en uw werknemers. Zonder effectieve bescherming kan dit namelijk acute en chronische gevolgen hebben, bijvoorbeeld schade aan weefsels. U moet uzelf en uw medewerkers dus goed beschermen tegen deze schadelijke stof. Hiervoor huurt u de specialisten van Gom Specialistische Reiniging in. Zij zijn gespecialiseerd in het reinigen en saneren van alle oppervlakten die vervuild zijn door chroom-6. Vandaar dat zij dé partij zijn die u en uw werknemers beschermt tegen de schadelijke gevolgen van chroom-6, door dit te saneren.

Dieselmotoremissie verwijderen volgens alle geldende richtlijnen

Een andere stof die erg schadelijk is, is dieselmotoremissie, oftewel de uitlaatgassen van dieselmotoren. Deze uitlaatgassen bevatten enkele schadelijke stoffen die erg negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van u en uw werknemers. De experts van Gom Specialistische Reiniging weten hoe dieselmotoremissie effectief verwijderd wordt van diverse oppervlakken. Dit doen zij volgens alle geldende richtlijnen.

Handel snel wanneer u schadelijke stoffen ontdekt

Ontdekt u schadelijke stoffen, zoals dieselmotoremissie of chroom-6, en wilt u dit laten reinigen of saneren? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Ze helpen u graag met het verwijderen van deze vervuiling.