Artscattleimprovement
Image default
Industrie

Betonplaten dienen allerlei verschillende doelen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met betonnen bouwblokken en -platen. Deze kunnen namelijk in allerlei verschillende vormen en maten worden geproduceerd. Daardoor kunnen ze worden gebruikt om in korte tijd bijvoorbeeld bloembakken, scheidingen, (draag)muren, vloeren en straten aan te leggen. De betonplaten en -blokken die gebruikt worden binnen in huis verschillen een beetje van beton dat geschikter is voor buitenshuis – daar zit namelijk een beschermingslaagje op. Bij Van Ooijen Betonplaten hebben ze meer dan 15 jaar ervaring met dit materiaal, waardoor ze precies weten welke optie het best geschikt is voor uw situatie.

Speciale Stelconplaten voor intensief gebruik

De professionals van dit bedrijf werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Een voorbeeld daarvan zijn de duurzame Stelconplaten. Deze betonplaten leveren de beste mogelijkheid om uw terrein of bedrijfsvloer mee te verharden. Parkeerplaatsen, een net oprit of verbindingspaden worden met deze krachtpatsers in een handomdraai aangelegd. De platen hebben als bijkomend voordeel dat ze gemakkelijk kunnen worden opgepakt en verplaatst. Ze zijn dus flexibel inzetbaar als u bijvoorbeeld later nog leidingen aan wilt leggen of de infrastructuur van uw terrein wilt veranderen.

Nieuw, tweedehands, kopen of huren – alles is mogelijk

Bij Van Ooijen Betonplaten snappen ze dat elke situatie anders is. Daarom bieden ze veel verschillende modellen betonplaten en betonblokken aan. Alle soorten worden daarnaast zowel verkocht als verhuurd. Voor sommige evenementen en andere situaties is het namelijk nodig om tijdelijke structuren te bouwen en wegen aan te leggen. Een andere interessante optie is het aanschaffen van gebruikte producten. Door de brede klantenkring en de flexibele instelling van het bedrijf is deze optie ook vaak beschikbaar.

Service door heel Nederland

In samenwerking met verschillende producenten van betonplaten en -blokken is er een flexibel netwerk ontstaan dat in heel Nederland functioneert. Daardoor is uw bestelling vliegensvlug beschikbaar bij een leverancier bij u in de buurt en bespaart u op vervoerskosten.