Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Geneesmiddelen 24 uur per dag afhalen bij de apotheek van Amsterdam

Heeft u belangrijke geneesmiddelen en wilt u zeker weten dat u deze te allen tijde kunt aanvullen? Bij Wittop Koning, dé apotheek van Amsterdam kunt u 24 uur per dag terecht. Ook in het weekend. Deze apotheek heeft namelijk een geneesmiddelen-afhaalautomaat. Deze geneesmiddelrobot, ‘Stupor Mundi’ staat net buiten de apotheek en is ook beschikbaar wanneer de apotheek niet geopend is. Dit is wel zo fijn op bijvoorbeeld feestdagen, of in het weekend.

Hoe werkt de afhaalmachine?

Wilt u gebruikmaken van de afhaalmachine? Voordat u toegang krijgt tot de machine is er eerst een ID-verificatie nodig. Dit is nodig om uw patiëntendossier op te halen. In dit dossier staan namelijk uw beschikbare recepten. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen krijgt die u nodig heeft op de juiste dosering. Daarnaast wordt zo voorkomen dat u geen geneesmiddelen ontvangt, die u niet in combinatie met elkaar mag innemen. De medewerkers van de apotheek in Amsterdam waarborgen de recepten van uw geneesmiddeldossier, zodat deze actueel blijft. Heeft u een nieuw recept? De apothekers voegen deze dan toe, zodat u de geneesmiddelen kunt afhalen wanneer u wilt.

Spoedzorg: ook in het weekend

Bent u een patiënt met een (levens)bedreigende aandoening? Dan is het fijn om te weten dat Wittop Koning, dé apotheek van Amsterdam ook een spoedapotheek heeft. Deze is ook geopend op zaterdagen. U kunt hier terecht wanneer u belangrijke geneesmiddelen acuut nodig hebt. De apothekers kunnen op locatie beoordelen of dat uw geneesmiddel nog aan zal slaan of dat u een arts nodig heeft. Hierom kunnen zij u ook direct doorverwijzen naar een ziekenhuis of arts. Zo bent u verzekerd van goede zorg.

Afhalen en advies in de apotheek

Heeft u minder acute geneesmiddelen nodig? Dan bent u natuurlijk ook welkom in de apotheek in Amsterdam, tijdens de openingstijden. De deskundige apothekers kunnen u dan ook advies geven over het gebruik van uw geneesmiddel en mogelijke bijwerkingen. Bij deze apotheek krijgt u zeker advies waar u baat bij heeft.