Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Tips om je te vermaken tijdens de koude herfstdagen

De komende periode zijn er waarschijnlijk veel regenachtige weekenden. Gelukkig hoef je je niet te vervelen, want ondanks de regen kun je veel doen. Benieuwd wat? Wij vertellen je er meer over!

1. Netflix marathon
Regelmatig verschijnen er nieuwe films en series op Netflix, dus de kans is klein dat je alle films al hebt bekeken. We raden je aan om het aanbod te bekijken en een goede film of serie te vinden die je leuk vindt. Zorg voor voldoende popcorn, snacks en drinken, want dat heb je wel nodig voor de marathon.

2. Overdekt winkelcentrum
Houd je enorm van shoppen? Of heb je gewoon nieuwe kleding nodig, maar geen zin om door de regenachtige winkelstraten te struinen? In Nederland zijn er ook een hoop overdekte winkelcentra waar je terechtkunt. De nieuwste en grootste van Nederland ligt in Leidschendam. Deze kun je vinden door te Googlen naar Westfield Mall of the Netherlands.

3. Bakken
Tijdens een regenachtig weekend is het altijd een goed idee om je bakkunsten te testen in de keuken. Bak een lekkere appeltaart, maak een heerlijke cake of maak wat hartigs door zelf brood te bakken of een lekkere pizza. Jummie!

4. Me-time
Wanneer was de laatste keer dat je echt tijd voor jezelf had? Op een regenachtig weekend hoef je niets te doen en mag alles. Dus trakteer jezelf op een kleine break. Dit doe je door een spa-dag in te plannen, maar ook door lekker in bad te gaan. Met een dildo, vibrator of pocket pussy bereik je een ongekende climax.

5. Gamenight!
Heerlijk ontspannen? Dat kan door een leuk spelletje te doen. Zet je Playstation of XBOX aan en doe je favoriete spel. Heb je geen spelcomputer of wil je liever een ouderwets bordspel spelen? Nodig een familielid, partner of een kennis uit en ga lekker samen een leuk spel doen.

https://www.sextoyland.nl/