Artscattleimprovement
Image default
Management

MBA in environmental management

De Master of Business Administration (M.B.A.)/Master of Science in Environmental Management and Sustainability (EMS) dual-degree programma integreert business, engineering en recht om de toenemende vraag naar managers en leidinggevenden die een goed begrip hebben van milieuvraagstukken en duurzame bedrijfsvoering te beantwoorden. 

 

De Illinois Tech M.B.A. en EMS graden combineren om uw leidinggevende expertise, zakelijk inzicht, en technische vaardigheden en kennis te ontwikkelen om een leider te worden die de zakelijke argumenten voor duurzaamheid in de particuliere, publieke en non-profit sectoren kan maken.

 

Het M.B.A. programma’s rigoureuze curriculum is ontworpen om een innovatie mindset en de intellectuele behendigheid te ontwikkelen om complexe zakelijke uitdagingen aan te pakken. Cursussen zijn doordrenkt met projectgebaseerd leren en hands-on gebruik van technologie om uw analytische, strategische en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen.

 

Het EMS-programma stelt studenten met een STEM-achtergrond in staat om hun technische vaardigheden aan te scherpen, hun kennis van milieubeheer, wetgeving en beleid te ontwikkelen, en te leren hoe technologische innovatie kan worden toegepast om duurzame systemen te bouwen.

 

Door middel van Illinois Tech’s one-of-a-kind Elevate-programma, bent u verzekerd van hands-on ervaringen tijdens uw graduate opleiding, zoals virtuele en in-person stages, en persoonlijke begeleiding van een loopbaanadviseur, academische mentor, en alumni coach.

 

Inschrijven in dit dual-degree programma vermindert de totale vereiste voor het verdienen van de twee graden met vier cursussen (12 studiepunten), in vergelijking met het verdienen van de M.B.A. en EMS graden afzonderlijk.

 

STEM-gekozen programma

 

De M.S. in Environmental Management and Sustainability is een STEM aangewezen programma, en internationale afgestudeerden van het programma komen in aanmerking voor een uitbreiding voor Optional Practical Training.

 

Programma overzicht

Met de nadruk op het beheer van technologische innovatie, integreert dit dual-degree programma business, engineering en recht om professionals voor te bereiden op leidinggevende posities – in het bijzonder die gericht zijn op duurzaamheid en milieu, gezondheid en veiligheid (EHS)-in de industrie, overheid en bedrijfsomgevingen.

 

Carrièremogelijkheden

Door de snelle globalisering en milieuveranderingen vormt milieuduurzaamheid een grote uitdaging voor samenlevingen, regeringen en bedrijven. Het M.B.A./EMS dual degree programma bereidt afgestudeerden voor met de management- en technische vaardigheden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan in de private, publieke en non-profit sectoren in posities zoals:

 

Directeur Duurzaamheid

Corporate Consultant Duurzaamheid

Hoofd Duurzaamheid

Directeur milieubeleid

Directeur milieu, gezondheid en veiligheid (EHS)

Directeur duurzaamheid milieu

Directeur energie en duurzaamheid

Directeur Wereldwijd Milieu

 

Beurzen

Binnenlandse studenten die de Master of Business Administration/M.S. in Environmental Management and Sustainability duale graad volgen, komen in aanmerking voor de Chicago Talent Pipeline Scholarship, die tot 424 dollar per credit-uur toekent en wordt verdeeld over de 57 studiepunten die vereist zijn voor beide programma’s tijdens de inschrijving in het duale graad programma, voor een totaal van ongeveer 24.000 dollar. Deze toekenning kan tot één jaar worden uitgesteld. Studenten die een Stuart-duale graad nastreven, komen slechts in aanmerking voor één Stuart-beurs.

 

Internationale studenten die de Master of Business Administration/M.S. in Environmental Management and Sustainability willen volgen, komen in aanmerking voor de Stuart School of Business Dean’s Scholarship, die tot 424 dollar per credit-uur toekent en wordt verdeeld over de 57 studiepunten die voor beide programma’s vereist zijn tijdens de inschrijving in het duale gradenprogramma, voor een totaal van ongeveer 24.000 dollar. Deze toekenning kan tot één jaar worden uitgesteld. Studenten die een Stuart-duale graad willen behalen, komen slechts in aanmerking voor één Stuart-beurs.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/