Artscattleimprovement
Image default
Verbouwen

Je mooie huis in Leiden beschermen

Als je in de mooie stad Leiden woont dan is het aan te raden om Stukadoor Leiden te overwegen om je oude historische huis te beschermen. Woon je bijvoorbeeld aan de gracht dan woon je echt in een historisch gebouw, gebouwen die eeuwen geleden gemaakt zijn en die veel hebben doorstaan. Het zou zonde zijn dat je huis compleet verwoest wordt door een klein brandje dat ontstaan is in de oven. De materialen die vroeger gebruikt werden zijn natuurlijk minder brand resistent doordat ze toen minder kennis hadden. Daarom is het aan te raden om je huis te laten stucen, om het risico op totale verwoesting te verlagen.

Je oude huis weer laten stralen

In een oude stad als Leiden zijn de huizen vaak best wel oud. Hierdoor zie vaak lelijke muren en plafonds die vergeelt zijn door de jaren heen. Dit zie zeker bij jaren 50 en 60 huizen toen er vaak nog binnen gerookt werd. Door je muren en plafond te laten stucen haal je die lelijke laag ervan af en krijg je een mooie nieuwe en gladde muur die je daarna ook nog kan schilderen naar de kleur die je wilt.  Zo’n stucwerk maakt het ook veel interessanter om je huis te verkopen doordat mensen nu vaak een moderne uitstraling willen hebben als ze een huis kopen.

Geen muur meer met gaatjes

Veel muren die niet gestuct zijn zitten onder de bobbeltjes en gaatjes. Ze zijn vaak een ramp om te schilderen doordat je geen gelijke laag hebt om op te werken. Hierdoor moet je vaak veel meer lagen verf er op doen voordat je een acceptabel resultaat krijgt. Met een stucwerk zal je moer helemaal mooi glad worden, en zul je niet meer die lelijke bobbeltjes en gaatjes zien. Je zult dan ook gelijk merken dat het verven van je muur een stuk makkelijker en sneller gaat dan voor dat je gestucte muren had. Het is een verschil van dag en nacht zeggen ze ook wel.