Artscattleimprovement
Image default
Verbouwen

Zelf een PU gietvloer leggen

Wilt u een mooie PU gietvloer leggen, en wilt u dat zelf doen, dan kunt u bij Decochip terecht voor project gietvloer-zelf-doen. Daar heeft u namelijk helemaal geen duur en professioneel bedrijf nodig. U kunt het echt zelf met de handige pakketten van Decochip, waarin alles zit wat u nodig heeft voor het leggen van een dergelijke vloer. Zo ziet iedere ruimte in uw bedrijfspand er professioneel uit, zonder dat het veel geld kost. Deze onderdelen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor ook uw vloer slijtvast is en lang meegaat. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld ook altijd naadloos en is de vloer bestand tegen zuren en andere bijtende stoffen. Deze duurzame vloeren zijn zo een goed alternatief voor de veel gebruikte linoleumvloeren.

Verschillende PU gietvloeren bij deze specialist

Decochip biedt een ruime keuze aan verschillende vloeronderdelen en materialen. Door het ruime aanbod kunt u zelf uw ideale vloer samenstellen. Op deze manier ziet uw bedrijfsruimte er professioneel en precies zo uit als u wilt. Wilt u de ruimte rust en kalmte laten uitstralen? Met een vloer uit het project gietvloer-zelf doen geeft u uw vloer precies de uitstraling die u wilt. U kunt ook zelf de kleur van uw vloer kiezen. Zo weet u zeker dat de PU gietvloer voldoet aan uw verwachtingen, en dat deze past bij uw bedrijfsruimtes, die zo ook de juiste uitstraling krijgen. Decochip adviseert u hier ook graag bij. Doe wat inspiratie op op de website of bekijk het aanbod in de showroom in Vaassen.

De vloer die u wilt met project gietvloer-zelf-doen

Ook voor de afwerking van uw vloeren heeft Decochip de juiste oplossingen. Hoe uw afwerking er ook uit moet komen te zien, alles kan. U kunt zo uw PU gietvloer zelf ontwerpen, waardoor de vloer er precies zo uitziet zoals u in gedachten had. Ga aan de slag! Heeft u nog vragen of advies nodig? Ga langs bij Decochip, ze helpen u graag verder. Ook betaalt u nooit te veel voor het laten aanleggen van een PU gietvloer. Door deze aan te brengen op een goede ondervloer ontstaat er zo een vloer die precies aan uw verwachtingen voldoet.