Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Makelaars uit Enschede | Marcel Kon makelaardij

Wij zijn Marcel Kon Makelaars Enschede

Als een van de jongste makelaar in Enschede zijn wij er voor jouw om je huis te verkopen! De woningmarkt in Enschede , en heel Twente wel eigenlijk, is volop in beweging en zeer actief. Kopen en verkopen van huizen gaat als een speer. Ben jij startende op de woningmarkt en zoek je goed advies en begeleiding? Maak dan gauw een afspraak met het team van Marcel Kon makelaars in Enschede. Ons makelaarskantoor is gevestigd aan de haaksbergerstraat 252 wat een mooi centrale locatie is in de stad. Goed bereikbaar vanuit elke hoek en er is gratis parkeermogelijkheid.

Flexibel en altijd bereikbaar – dat zijn onze makelaars!

In zo’n verhitte woningmarkt als die van Enschede is het juist belangrijk dat je eigen makelaar snel en flexibel kan handelen. Een 9 tot 5 mentaliteit past daar dus niet echt bij. Bij Marcel Kon makelaars hebben we daarom een toegewijd team van erkende NVM makelaars én taxateurs , ondersteund door fantastische assistenten, die 5 dagen per week bereikbaar zijn via telefoon, chat en zelfs whatsapp. Onze kantoortijden zijn formeel, maar dat betekent niet dat we in de avond niet bereikbaar zijn. In sommige situaties snappen we het heel goed dat ook ná 5 uur bereikbaarheid belangrijk kan zijn. Bijvoorbeeld als je een bod hebt uitgebracht op een nieuwe woning en ondertussen midden in de verkoop zit van je huidige woning.

Ontmoet ons team, bestaande uit 7 fanatieke Tukkers uit Twente, en maak een afspraak voor een kennismaking op onze locaties in Enschede of Borne. De deur staat altijd voor je open!

Uitstekend thuis in Twente | Jouw makelaar voor Hengelo, Almelo en Borne

Dankzij onze locaties in zowel Borne als Enschede kunnen we de gehele regio Twente goed bedienen. Als fungeren daarom ook als makelaar voor Almelo en Hengelo.

Omdat we al sinds 1995 actief zijn als makelaar hebben we sindsdien een sterk netwerk opgebouwd met andere makelaars uit de regio, aannemers, gemeentes en bouwbedrijven. We kennen de Twentse woningmarkt dus als geen ander.

Daarbij is het vermelden waard dat we tevens als bedrijfsmakelaar opereren voor gerenommeerde cliënten in Twente zoals het ZGT. Als bedrijfsmakelaar hebben we meer dan 15 jaar ervaring in zorgvastgoed. Ben je dus een ondernemer in de zorg? Dan zijn we de uitstekende partner om mee samen te werken. Ook als je eens professioneel advies wil met betrekking tot je eigen vastgoed beleggingen, komen we graag met je in contact voor een gratis quickscan. Neem hiervoor direct contact op met ons kantoor in Borne via 074 – 266 22 25 of per email via info@marcel-kon.nl.

Gratis waardebepaling aanvragen van je woning

Ben jij heel benieuwd wat je huidige woning waard is? Heb je plannen om te verhuizen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan via onze website. Met slechts paar klikken en paar minuten van je tijd ontvang jij van ons per mail een waardeschatting van je huidige woning. Klik hiervoor op op de knop ‘Wat is mijn huis waard?’ op onze website.

Wil je je woning daadwerkelijk vakkundig laten taxeren? Ook dat kan bij Marcel Kon makelaars! Wij bieden een erkende woning taxatieservice aan binnen 48 uur! Je ontvangt van ons een vakkundig rapport met daarin de marktwaarde voor je huis zodat je direct weet waar je toe aan bent. Onze erkend NVM makelaars staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij als kantoor zijn aangesloten bij de validatie instanties NWWI en TVI.

https://www.marcel-kon.nl/