Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Voorspelling voor jouw sterrenbeeld in oktober

Maandhoroscoop Ram voor oktober

Nu Venus retrograde keert, is het belangrijk om je financiën onder de loep te nemen en te kijken naar waar je geld aan uitgeeft terwijl je het misschien niet eens nodig hebt. Het is ook een mooi moment om eventuele schulden meer prioriteit te geven. Als je een neo budget opstelt, zorg er dan ook voor dat je een beetje geld opzij zet om te verkwisten, zodat je niet gaat rebelleren tegen teveel beperkingen. Mediteer op wat je echt belangrijk vindt, of het nu dingen, mensen, spirituele opvattingen zijn of wat dan ook. Leef vanuit je kern integriteit, maar maak ook tijd vrij om plezier te hebben! Besteed voldoende tijd aan vrienden en dingen die je leuk vindt.

 

Maandhoroscoop Stier voor oktober

Venus keert retrograde, wat voor zowel crisis als heling zorgt in relaties. Het is essentieel in contact te komen met je innerlijke waarheid door te mediteren of stil te reflecteren. Je zult intuïtief aanvoelen wanneer je moeilijke onderwerpen kunt aankaarten een duidelijke, maar bemoedigende manier. Zulke ‘liefdevolle conflicten’ kunnen je relatie juist versterken, omdat oude spanningen worden losgeschud, zodat je met meer kracht aan de toekomst kunt werken. Als je single bent, kun je een heel ander type dan je gewend bent aantrekken. Ook op carrièregebied is dit een gunstige tijd, dus je zult veel succes hebben op werkgebied deze maand én volgende maand!

 

Maandhoroscoop Tweelingen voor oktober

Mediteer op je innerlijke gesprekken. Probeer regelmatig eens stil te staan en vraag jezelf af: “Is deze gedachte liefdevol voor mij?” Negatieve, kritische gedachten kunnen zoveel onbewuste stress veroorzaken! Het kan zich uiten in spanning, slapeloosheid of gezondheidsproblemen waar geen duidelijke oorzaak voor is. Doorbreek je innerlijke dialoog patronen en je zult meer mentale en fysieke kracht en gezondheid ervaren. Leg hier echt op toe! De komende maanden mag je ook veel nieuwe mogelijkheden verwachten op werkgebied!

 

Maandhoroscoop Kreeft voor oktober

Relaties zijn weliswaar een uitdaging, maar toch is het wel degelijk mogelijk om de behoefte van jezelf en de ander te balanceren. Observeer je patronen van externe woede of innerlijke chagrijnigheid. Misschien heb je diep van binnen de opvatting dat als je partner gelukkig is, jij juist moet lijden? Mediteer op hoe het een win/win kan zijn. Laat de win/verlies-opvatting los, zelfs als je dit van huis uit hebt meegekregen en niets anders gewend bent. Je innerlijke begeleiding kan veel oplossingen bieden om iedereen gelukkig te houden. Sta open voor brainstorm gesprekken waarin jullie samen naar antwoorden zoeken. Je hart zal openstaan voor dieper vertrouwen en vreugde. Ook mag je deze maand meer overvloed verwachten!

 

Maandhoroscoop Leeuw voor oktober

Kijk uit voor de neiging om ruzie te zoeken met geliefden. Gebruik je woede of prikkelbaarheid als een manier om intimiteit af te houden? Mediteer op wat je van huis uit hebt meegekregen om te zien of het een aangeleerd patroon is. Venus retrograde helpt om deze onbewuste gewoonten te doorbreken door je ervan bewust te maken! Door deze kwesties op te helderen, komt er meer ruimte vrij voor passie en plezier in je relatie. Als je single bent, kun je een sectie nieuwe geliefde aantrekken! Maak ruimte vrij in je dag en huis om elke dag een paar minuten te mediteren, zodat je these sereniteit mee kunt nemen in de rest van je dag.

 

Maandhoroscoop Maagd voor oktober

Mediteer om onderscheid te kunnen maken tussen intuïtie en je angsten. Wanneer je geest stil is, kun je je verbinden met je innerlijke gids. Je zult de moed hebben om veranderingen aan te brengen op werkgebied als dit nodig is. Je hebt ook de kracht om nieuwe gezondheidroutines vol te houden: kleine maar consistente dingen die veel gezondheidvoordelen meebrengen. Als er zich onzekerheden aandienen, zul je niet van je apropos worden gebracht, maar gericht kunnen handelen voor meer duidelijkheid. Je bent niet alleen; je bent altijd omringd door de liefde van het Universum.

 

Lees meer jouw sterrenbeeld in oktober op Horoscoop Hoekje