Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een sfeervolle vergaderruimte in de buurt van Tilburg

Bent u op zoek naar een rustige en sfeervolle vergaderruimte in de buurt van Tilburg? Dan heeft De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, de vergaderruimte die u zoekt! Deze hoeve is gelegen op het landgoed Gorp aan de Ley en is een prachtig stuk landgoed waar u in alle rust kunt vergaderen. In deze natuurlijke en adembenemend omgeving is het haast onmogelijk om niet tot nieuwe inzichten te komen. De hoeve is een originele en monumentale tiendhoeve die gebouwd is in 1641. Het bijzondere aan deze hoeve is dat alle authentieke details nog aanwezig zijn. In de pauze van uw vergadering geniet u van de prachtige natuur waarin de hoeve zich bevindt. Loop langs het kabbelende riviertje en geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zodat u weer met een frisse start aan uw vergadering kunt beginnen.

Een geweldige locatie voor uw vergaderingen

Bij De Nieuwe Hoef in de buurt van Tilburg vindt u een vergaderruimte die sfeervol én praktisch is. De vergaderruimte in de buurt van Tilburg heeft een maximale capaciteit van 25 mensen. De ruimte beschikt over alle benodigdheden en indien gewenst kunt u na het vergaderen genieten van een heerlijke lunch of een drankje. Natuurlijk is de ruimte niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor eventuele presentaties of andere activiteiten van uw bedrijf is deze ruimte uitermate geschikt. Het is bij de specialisten van deze hoeve daarnaast ook mogelijk om alles van A tot Z te laten verzorgen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een Brabantse koffietafel of een zelf samengestelde lunch.

Reserveer direct uw ruimte

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vergaderruimte bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg? Neem dan contact op met deze specialisten om uw plekje te reserveren. De ruimte is elke dag beschikbaar op afspraak.

https://nieuwehoef.nl/