Artscattleimprovement
Image default
Groothandel

Dit zijn de vele voordelen van een thermobox voor de horeca

Een thermobox voor de horeca is onmisbaar voor iedere ondernemer die gerechten van de ene naar de andere locatie wil vervoeren. Het thuis laten bezorgen van maaltijden wordt steeds populairder. Daarbij is het natuurlijk erg belangrijk dat gerechten op de juiste temperatuur bij de klant aankomen. Met een thermobox is dat geen enkel probleem. Deze is gemaakt van zeer isolerend kunststof, waardoor de binnentemperatuur constant blijft. Hierdoor kunt u gerechten perfect op temperatuur houden en warm, of juist koud, op locatie afleveren.

Thermobox voor de horeca op maat laten maken

Thermoboxen worden niet alleen gebruikt binnen de horeca. Ook ziekenhuizen en zorginstellingen maken er dankbaar gebruik van. Warmhoudboxen zijn geschikt voor zowel warme en koelverse maaltijden als diepvriesmaaltijden. Ze zijn leverbaar in veel verschillende formaten. Het maakt natuurlijk behoorlijk wat uit of u een paar pizza’s wilt bezorgen of dat u een compleet buffet gaat vervoeren. Lagro Waalwijk B.V. heeft een breed assortiment aan thermoboxen op voorraad. Zit uw maat er niet bij? Dan wordt de thermobox voor de horeca voor u op maat gemaakt.

Handig te gebruiken thermoboxen

Thermoboxen gaan met grote regelmaat door uw handen. Daarom is het prettig dat ze gemakkelijk te hanteren zijn. Ze zijn namelijk voorzien van handige uitsparingen en ergonomische grepen. Daarnaast sluiten ze perfect af en zijn ze gemakkelijk weer open te maken. Een thermobox voor de horeca is gemaakt van licht materiaal en eenvoudig te stapelen. Met een verrijdbaar onderstel brengt u de gerechten snel van de ene naar de andere locatie.

Complete inventaris op een plek afnemen

De thermoboxen voor de horeca zijn geschikt voor gastronoombakken en dus veelzijdig in gebruik. Bestel uw box daarom bij Lagro Waalwijk B.V.! Naast warmhoudboxen kunt u ook aanvullende materialen voor uw bedrijf online bestellen bij deze specialist. Voorbeelden daarvan zijn bordenwagens, regaalwagens en koffiewagens. Het is prettig als u uw complete inventaris bij dezelfde leverancier kunt afnemen. Zo krijgt u gericht advies. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed als u alleen maar op zoek bent naar een thermobox voor de horeca.

https://www.lagrowaalwijk.nl/