Artscattleimprovement
Image default
Groothandel

Een kaashandelaar die u kunt vertrouwen

Hoe vaak komt u bij een kaashandelaar over de vloer? Misschien haalt u uw kaas in de supermarkt en staat de producent daardoor ver bij u vandaan. Er is echter weinig mooier dan het verhaal achter een product te horen en het enthousiasme van degene die het voor u vervaardigde te ervaren. Een kaashandelaar staat een stukje dichterbij de producent en vertelt u graag over de mooie kazen die beschikbaar zijn. Intercheese Holland is dé groothandel voor kaas in Nederland en voorziet u van de beste kazen die in ons land te vinden zijn.

Veel verschillende merken bij deze groothandel voor kaas in Nederland

Aan welke kazen kunt u dan denken? Deze kaashandelaar voorziet u bijvoorbeeld van merken als Boer Berend, Fianco en Kavital. Tevens komen Molenwiek, Koetshuysch en Veendaler Kaas regelmatig voorbij en voor geitenkaas en smeltkaas zit u bij Intercheese Holland ook helemaal goed. Bovendien zijn er diverse unieke én buitenlandse kazen bij deze groothandel voor kaas in Nederland te vinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar blauwader kaas, gewassen korstkaas of juist verse kaas? Bij Intercheese Holland is dit geen probleem. Naast bestaande merken worden eigen merken en custommade kazen vervaardigd. Bij dit bedrijf vindt u het allemaal.

Een bedrijf met decennia aan ervaring

Intercheese Holland heeft al decennialang ervaring met de beste kazen en weet u dan ook perfect te adviseren. Het bedrijf bestaat sinds 1959 en is zeer betrouwbaar en flexibel. Via een online bestellijst zijn de diverse kazen te bestellen. Deze kaashandelaar heeft een enthousiast team van medewerkers, die allen voor kwaliteit, service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan. Deze groothandel in kaas in Nederland beantwoord graag uw eventuele vragen. Kijk op de website voor meer informatie en bel of e-mail met een van de teamleden. Dit bedrijf uit Veenendaal levert bovendien aan diverse horecagelegenheden en verzekert ook hen van de beste kwaliteitskazen.