Artscattleimprovement
Image default
Groothandel

Een koeltoonbank voor in uw horecazaak

Bent u eigenaar van een horecazaak en wilt u graag een koeltoonbank kopen waarin u voedingswaren etaleert die goed gekoeld blijven? Dan bent u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland aan het juiste adres. Zij zijn namelijk al meer dan 40 jaar de vaste leverancier van koeltoonbanken voor onder andere supermarkten, restaurants en groothandels. Omdat ze over een ruim assortiment aan koeltoonbanken beschikken, bent u ervan verzekerd dat ze ook een geschikt exemplaar voor u hebben. Of u nu groente, fruit, vleeswaren, frisdranken of snacks wilt etaleren in een koeltoonbank; voor alles is een oplossing bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Uw producten blijven langer vers

Wanneer u gebruikmaakt van een koeltoonbank en u daar uw voedingswaren in legt, zullen deze producten langer vers blijven. De koeltoonbanken worden namelijk gekoeld door middel van luchtcirculatie. Uiteraard zijn er vele verschillende soorten koeltoonbanken. Bij deze groothandel kunt u onder andere kiezen tussen een Koops Classic, een Koops Straight en een Koops Round. Voor het complete aanbod kunt u het beste de website bezoeken of een bezoek brengen in de showroom in Ingen. Daar zijn ze u graag van dienst en helpen ze u met al uw vragen. Indien gewenst ontvangt u deskundig en persoonlijk advies van de enthousiaste medewerkers van deze groothandel.

Ontdek het complete aanbod aan bedrijfskoeling en airconditioning

Koeltechnisch Buro Midden Nederland is al meer dan 40 jaar hét bedrijf op het gebied van bedrijfskoeling en airconditioning. Dit familiebedrijf biedt niet alleen uiteenlopende producten, maar staat ook voor u klaar voor ontwerp en plaatsing én reparatie of onderhoud. U kunt bij hen dus rekenen op een uitgebreide en uitstekende service. Bent u benieuwd wat ze, naast koeltoonbanken, nog meer te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje op hun website en ontdek het complete assortiment. Uiteraard bent u ook van harte welkom in hun showroom in Ingen, nabij Veenendaal.

https://middennederland.nl/