Artscattleimprovement
Image default
Groothandel

Kies voor het ambachtelijke brood van deze broodleverancier voor de horeca

Brood is haast onmisbaar in de horeca. Het is natuurlijk het belangrijkste ingrediënt in tosti’s, sandwiches en belegde broodjes. Zo’n broodje staat of valt met de broodsoort, want door een heerlijk rustiek brood te gebruiken, komen de andere ingrediënten ook veel meer tot hun recht. Daarnaast serveren veel restaurants brood als amuse, zodat hun gasten alvast wat kunnen eten terwijl ze wachten op hun voorgerecht. Door hierbij rustiek brood met een ambachtelijke smaak te serveren, maak je gelijk een goede indruk op je gasten. Zo begint hun avond gelijk goed. Maar waar haal je dat heerlijke brood vandaan? Dit laat je het best leveren door Bussing Brood. Deze ervaren broodleverancier voorziet de horeca al generaties lang van het lekkerste brood.

Vraag een sample pakket aan om de broden eerst zelf te proeven

Bij Bussing Brood begrijpen ze heel goed dat je eerst wilt weten wat je in huis haalt voordat je met deze broodleverancier voor de horeca in zee gaat. Daarom bieden ze je de mogelijkheid om een sample pakket aan te vragen. Wanneer je dit aanvraagt, komen ze bij je langs met een selectie van hun ambachtelijke broden en adviseren ze je over het brood dat het beste bij jouw gerechten past. Daarnaast kun je natuurlijk de broden zelf proeven om te zien of het brood ook echt bij jouw gerechten past. In verreweg de meeste gevallen zal dit ook zo zijn, want het brood van Bussing Brood is simpelweg het beste brood dat er te vinden is.

Verwen je gasten met heerlijk rustiek brood

Wanneer je voor Bussing Brood kiest als broodleverancier voor de horeca, maak je gegarandeerd een goede keuze. Hun rustieke broden hebben een heerlijke ambachtelijke smaak, waarmee je je gasten echt kunt verwennen. Het deeg krijgt ruim de tijd om te rijzen en het brood wordt met veel zorg en aandacht gemaakt. Dat zie je terug in de uitstraling en bovendien proef je het aan de rijke smaak van het brood. Waar wacht je nog op? Haal de lekkerste broodjes in huis door het brood voor je horecazaak bij deze broodleverancier te bestellen!