Artscattleimprovement
Image default
Hobby en vrije tijd

De dwaas, de magiër, de hogepriesteres, de keizerin – vier tarotkaarten geïnterpreteerd

Interpretaie van Tarot

Het interpreteren van tarotkaarten is best moeilijk, vooral voor beginners. Elke kaart definieert zijn eigen betekenis en het is niet altijd gemakkelijk om ze te begrijpen. In de afgelopen tijd hebben veel tarotlezers zelfs een eigen reeks interpretaties van deze kaarten bedacht. Hieronder staan enkele van de tarotkaarten-interpretaties voor de beginners:

1. De Dwaas

Kaartnummer: 0

Sleutelnummer: 11

Uitgelijnd: Lucht

Numerieke waarde: 3

Betekenis:

Positief: het definieert een begin van een soort reis (gelijk aan horoskop widder). Het kan fysiek, mentaal of spiritueel zijn. Het kan ook verwijzen naar een nieuw levenspad. De huidige status kan om onverwachte omstandigheden omvallen. Je voelt optimisme en hoge energie. Belangrijke beslissingen met betrekking tot het leven dat moet worden gemaakt.

Negatief: beslissingen en keuzes kunnen uitslag worden. Uw verplichtingen en acties kunnen fataal voor u worden. Dit is geen geweldige tijd om dergelijke beslissingen te nemen. Jullie zetten je vaak in tegen illegale entiteiten zoals criminaliteit, etc. Je begint te werken en kunt ze nooit afmaken.

2. De Magiër

Kaartnummer: 1

Sleutelnummer: 12

Uitgelijnd: Mercurius

Numerieke waarde: 9

Betekenis:

Positief: u voelt de drang om risicovolle taken te nemen. Je materialiseert je creativiteit als horoscoop Waterman en de wereld zal dat erkennen. Je zult in staat zijn om je eigen potentieel, kracht van communicatie en wilskracht te herkennen.

Negatief: u zult twee keer nadenken voordat u iets nieuws doet. Twijfels zullen je geest omringen en je voelt je incompetent voor de wereld. Je zult gemakkelijk opgeven en een gebrek aan zelfvertrouwen zal leiden tot slecht imago in de samenleving.

3. De Hogepriesteres

Kaartnummer: 2

Sleutelnummer: 13

Uitgelijnd: maan

Numerieke waarde: 9

Betekenis:

Positief: je intuïtieniveau gaat naar het volgende niveau en je ontsluit je verborgen kennis als Vissen. Deze dingen zullen zeker van invloed zijn op je leven, zowel thuis als op het werk. Invloed van vrouwen aangegeven tijdens deze periode. Geduld zal een belangrijke factor zijn en moet worden nageleefd. Je zult deze keer ook je zachtere kant ontmoeten.

Negatief: je intuïtieniveau en mystieke kracht kunnen problemen veroorzaken binnen je familie. Je kunt depressief worden met de zachtere kant van je persoonlijkheid. Aangezien de invloed van vrouwen is geïndiceerd, vindt u mogelijk een gebrek aan co-regulatie met de vrouwen. De gebeurtenissen zullen tijdens deze periode ongunstig blijven.

4. De Keizerin

Kaartnummer: 3

Sleutelnummer: 14

Uitgelijnd: Venus

Numerieke waarde: 9

Betekenis:

Positief: u voelt zich in deze tijd veilig in het leven. Je zult genieten van alle wereldse zaken en kansen van ouders zijn helder. Je zult genieten van zekerheid in geldzaken, rijkdom, liefde, enz. Je voelt je dichter bij geliefden en deze keer wordt groei in carrière aangegeven.

Negatief: alle bovengenoemde positiviteit zal deze keer worden omgekeerd. Je voelt je onthecht van je familie, problemen op je werkplek en financiële zaken worden aangegeven.

Bron:
Zodiac Horoscoop