Artscattleimprovement
Image default
Vakantie

Trouw op deze prachtige locatie in Ermelo

Een unieke trouwlocatie in Ermelo

Er komt heel wat kijken bij het plannen van je bruiloft. Wat past bij jullie en wat past bij jullie budget? Voor welke stijl kiezen jullie? Wordt het modern, romantisch of glamour? Hebben jullie weleens aan een bruiloft op een boerderij gedacht? Dit is mogelijk in Ermelo. 

Waarom deze unieke trouwlocatie in Ermelo?

Trouwen in een landelijke omgeving is op en top romantisch. Je kan er helemaal je eigen invulling aan geven. Van een Italiaanse bruiloft met dineren aan lange tafels en lampions aan de bomen tot picknicken in het weiland. Alles is mogelijk bij ons. Als het weer minder is, is het binnen ook goed toeven. Je kunt voor je eigen catering zorgen, maar de catering ook laten regelen. Ook als je budget niet al te ruim is, zijn er voldoende mogelijkheden. Zo’n landelijke omgeving is natuurlijk ook nog eens heel fotogeniek voor het maken van trouwfoto’s. 

Overnachten 

Om het helemaal af te maken kan je na het trouwfeest blijven slapen op de boerderij en de volgende dag in alle rust bijkomen van een prachtige dag. Op deze unieke trouwlocatie in Ermelo beleven jullie de dag van je leven. Wij denken graag met jullie mee om deze dag tot een dierbare herinnering te maken.