Artscattleimprovement
Image default
Vakantie

Glamping in Spanje

Viva España! Ondanks het feit dat de hele wereld tegenwoordig binnen handbereik ligt, blijft Spanje één van de populairste landen om de zomervakantie door te brengen. Dat is niet gek want Spanje heeft een rijke historie, mooie natuur, een hartelijke bevolking en heerlijk eten. En natuurlijk een klimaat dat perfect is voor vakantie. Weinig Europese landen hebben zoveel zonuren als Spanje.

De populariteit van Spanje als vakantieland heeft echter wel een keerzijde. Sommige plaatsen, vooral aan de Costa’s zijn helemaal ingericht op massatoerisme. De ene betonnen hoteltoren na de andere vult de kustlijn.

Spanje is echter meer dan alleen de bekende tourist traps. Om dat te ervaren moet je eens iets anders proberen. Ga bijvoorbeeld eens glamping in Catalonië of Andalusië. Voor hetzelfde geld als een hotel zit je al in een luxe safaritent of lodge op één van de betere campings van Spanje. Doordat de safaritenten veelal verschillende slaapruimtes hebben, kun je –zelfs op de camping- genieten van je privacy. Glamping in Spanje is voordelig, met  een vergelijkbaar comfort als in een hotel. Alleen heb je veel minder drukte om je heen dan in een resort.

Door de ruime opzet van de campings heb je alle ruimte om heerlijk te genieten van het buitenleven. De geselecteerde campings bieden een uitmuntend niveau aan voorzieningen. Als je geen zin hebt om te koken, is de horeca op loopafstand. Maar als je liever zelf gaat kokkerellen, heb je jouw eigen keuken in je accommodatie. Zo begin je elke dag goed, met een lekker ontbijtje en een heerlijke kop echte koffie.

Kies voor een glamping-vakantie in Spanje, als je wilt genieten van zon, zee en nachtleven én de beschikking wilt hebben over een stijlvolle accommodatie waar je je al vanaf de eerste dag helemaal thuis zult voelen.

Kijk op www.glampings.com voor de luxe kampeermogelijkheden in Spanje. Boek direct jouw zomervakantie en de voorpret kan beginnen. Zit jij binnenkort met een overheerlijke Sangría in de zon?

https://www.glampings.com