Artscattleimprovement
Image default
Vakantie

De meest mooie stranden in de USA die je echt bezocht moet hebben

De Verenigde Staten van Amerika heeft veel landschappen, voor ieder wat wild. Veel steden, avonturenparken en prachtige eilanden. De VS heeft genoeg te zien en het duurt lang voordat je heel Amerika ontdekt hebt. Ook vind je er veel prachtige stranden.

Het is beter om een auto te huren als je de stranden van de VS wil ontdekken. Met autoverhuurbedrijven vind je snel en makkelijk een betaalbare huurauto.

De vijf beste stranden van de VS

Ben je bezig met het plannen van een reis van de VS en wil je genieten van de zon en de golven? We hebben de vijf beste stranden voor je op een rijtje gezet.

Clearwater Beach in Florida

Dit strand staat zowel op de lijst van de beste stranden van Florida, als de lijst met beste stranden van de VS. Dit strand ziet er prachtig uit en is heel pittoresk. Er zijn veel bars en je kunt er heerlijk eten krijgen. Je kunt er ook een boot huren als je een rustiger plekje zoekt.

Strand van Caspersen en Venice in Venice, Florida

Dit is ook een prachtig strand, gelegen in Venice, Florida. Veel families komen hier omdat het een geweldige plek is voor families. Het strand van Venice heeft een speciale plek voor honden, een kleine maar prachtige plek in de vorm van een haaientand. Caspersen Beach is stiller dan Venice Beach. Het ligt in het zuiden. Caspersen Beach heeft veel natuur.

Strand van Hanauma Bay op Honolulu, Hawaii

Ben je fan van zwemmen en wil je graag duiken? Hanauma Bay is dan de perfecte spot voor jou. Als je niet weet hoe prachtig dit strand is, dan valt je mond letterlijk open. Hanauma Bay is ook één van de meest populaire stranden, je vindt er meer dan 400 soorten zeedieren, inclusief een vlindervis, schildpadden en prachtige dolfijnen.

La Jolla Cove Beach in Californië

Dit strand is een klein deel van een ecologisch park. Er is een klein stuk waar je het water in kan. Het strand is omringd door kliffen. Je kunt zeehonden zien spelen op het strand. La Jolla Cove Beach is niet heel groot en vaak wel druk bezocht.

Cannon Beach in Oregon

Cannon Beach aan de Stille Oceaan is één van de meest beroemde en meest bezochte plekken in de VS. Het ligt dichtbij Portland. Je kunt er het prachtige, iconische monument van Rock of Haystack zien.

Conclusie

De Verenigde Staten van Amerika heeft de meest mooie landschappen ten opzichte van andere landen. Je ontdekt er prachtige en geweldige stranden, die het moeilijk maken om een favoriet te kiezen. Als je een auto wil huren, zorg er dan voor dat je verhuurbedrijven vergelijkt. Daardoor vind je snel een goedkope huurauto. In de VS kunt u een auto huren bij bedrijven zoals Payless, Alamo, Green Motion, Europcar, Thrifty, Avis, Mex, Advantage, Hertz, Budget, Firefly, Pacific Rent A Car, National, Sixt, Dollar, Enterprise, State Van Rental en addCar.

https://www.autoprio.nl