Artscattleimprovement
Image default
Groothandel

Een display koelkast voor uw bedrijfsruimte

Een display koelkast is ideaal om drankjes of etenswaren koel in te houden en tegelijkertijd aantrekkelijk te presenteren in uw winkel, horecazaak of andere bedrijfsruimte. Bij een koelkast met glazen deur zijn alle producten immers nog goed zichtbaar. Dit bevordert de koopintentie van uw klanten. Koopsretail is uw vertrouwde partner om een display koelkast te kopen. Bij dit bedrijf zijn de koelkasten van RVS gemaakt en kiest u tussen een koelkast met één of twee deuren afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bovendien zijn de koelkasten van deze specialist standaard voorzien van ledverlichting. Zo houdt u uw drankjes en hapjes niet alleen koel, maar zijn ze ook nog altijd goed zichtbaar voor klanten.

Houdt uw gerechten langer vers met een gekoelde werkbank

Wanneer u een horecazaak heeft, is een gekoelde werkbank de ideale uitkomst om uw etenswaren langer vers te houden. Daarbij is op iedere werkbank genoeg ruimte voor het voorbereiden van diverse gerechten. Bij Koopsretail leveren ze werkbanken in diverse formaten en modellen. Een gekoelde werkbank van deze specialist is speciaal ontworpen voor de horeca. Zo zijn deze werkbanken van RVS, hebben een digitale controller en ontdooien automatisch. Bovendien zijn deze werkbanken in hoogte verstelbaar zodat eenieder van uw medewerkers veilig en comfortabel aan het werk kunnen.

Bestel een kwalitatieve werkbank of display koelkast bij deze specialist

Hoeveel ruimte u ook heeft in uw horecazaak of ander bedrijfspand, bij Koopsretail vindt u altijd een gekoelde werkbank of display koelkast voor uw bedrijf. Wanneer u bij deze specialist een koelkast of werkbank voor uw bedrijfspand besteld, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor een uitstekende prijs. Wilt u graag hulp bij het kiezen van de juiste afmetingen? Dan staan de specialisten van dit bedrijf u graag telefonisch te woord. Met 40 jaar ervaring in de koeltechnische apparatuur, voorzien zij u van deskundig advies.