Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Een luchtreiniger bestellen om de luchtkwaliteit te verbeteren

Een goede luchtreiniger is erg belangrijk voor uw eigen gezondheid. De lucht die u dagelijks inademt zit namelijk vol met kleine deeltjes, die schade aan kunnen brengen aan uw longen en luchtwegen. U kunt hier erg veel last van krijgen, wanneer u deze schadelijke deeltjes dagelijks inademt. Het is dus erg verstandig om een luchtreiniger te bestellen bij de specialisten van Faton Health. Zij bieden diverse soorten luchtreinigers aan, waarmee u de luchtkwaliteit drastisch verbetert. Het gebruik van een HEPA filter in combinatie met ionisatie technologie zorgt ervoor dat de schadelijke deeltjes tot wel 99% uit de lucht verdwijnen. U ademt dus schone lucht in wanneer u een luchtreiniger gaat bestellen bij de specialisten van Faton Health.  

De voordelen van een luchtreiniger

Een luchtreiniger heeft diverse voordelen ten opzichte van normale ventilatie, zoals het openen van deuren of ramen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een luchtreiniger filtert de lucht, om bijvoorbeeld stof, huismijt en pollen te verwijderen. U ademt deze dus niet langer in wanneer u een luchtreiniger gebruikt.
  • Het HEPA filter in de luchtreinigers van deze specialist filtert nog kleinere schadelijke deeltjes in de lucht, zodat u ook deze niet meer inademt.
  • De ionisatie technologie verzwaart onder andere bacteriën en virussen, zodat deze nog efficiënter worden gefilterd.
  • De lucht in uw woning wordt te allen tijde ververst en gefilterd, ook ’s nachts of wanneer u niet thuis bent. U hoeft zich hierdoor nooit meer zorgen te maken over de schadelijke deeltjes in de lucht.

Een luchtreiniger bestellen biedt u dus meerdere voordelen en is goed voor uw gezondheid.

Bekijk het ruime assortiment van deze specialist

U kunt verschillende soorten luchtreinigers bestellen in de webshop van Faton Health. Bekijk nu het ruime assortiment eenvoudig op de website van deze specialist. U vindt hier ook de contactgegevens, mocht u meer informatie willen ontvangen over de technologieën die de luchtreiniger gebruikt.