Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Kies voor een passende gedenksteen bij dit bedrijf nabij Arnhem

Zoekt u een bedrijf in regio Arnhem waar u een mooie gedenksteen kunt kopen? Meijer Natuursteen in Oosterbeek is gespecialiseerd in grafstenen- en monumenten. Het is een echt familiebedrijf dat al lange tijd bestaat. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen zij u helpen met het kiezen van een passende grafsteen voor het graf van uw naaste. Persoonlijke service en aandacht staan bij dit bedrijf voorop. Ze luisteren naar uw wensen en verhaal en denken graag met u mee. Tijdens het gehele proces van het uitzoeken van een grafsteen staan ze u bij. Dit begint met een vrijblijvende oriëntatie. Wanneer u vervolgens een keuze heeft gemaakt, kunnen ze de steen voor u ook plaatsen en eventueel regelmatig onderhoud uitvoeren. Zo weet u zeker dat de steen mooi blijft.

Een mooi ontwerp en passende tekst op een steen van materiaal naar keuze

Het uitkiezen van een gedenksteen kan een lastige taak zijn en daarom helpt Meijer Natuursteen uit Oosterbeek (nabij Arnhem) u daar graag bij. In deze lastige periode is het te begrijpen dat u niet te veel tijd wilt besteden aan het ontwerpen van een steen. Dit kunt u dan ook overlaten aan de specialisten van dit bedrijf. Op basis van uw wensen maken ze een mooi ontwerp met een passende tekst. Naast het ontwerp en de tekst zijn er ook verschillende opties voor het materiaal van de gedenksteen. U kunt kiezen uit marmer, cortenstaal, rvs, glas, graniet, hout en ruw materiaal. De materialen kunnen ook gecombineerd worden, zodat u een gedenksteen op maat krijgt voor het graf van uw naaste.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook een gedenksteen laten ontwerpen en maken door Meijer Natuursteen nabij Arnhem? Neem dan contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend bellen of een e-mail sturen en uw wensen bespreken. Ook vindt u op hun website al veel informatie, zodat u zich alvast kunt inlezen.

https://www.meijer-natuursteen.nl/