Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

De lekkerste aardappelchips in verschillende smaken

De aardappelchips van Boerderij Chips is de lekkerste die je ooit gaat proeven! Deze chips is gemaakt van de allerbeste aardappels en gebakken in pure zonnebloemolie. Daarnaast zijn er verschillende kruiden toegevoegd. De chips is dan ook verkrijgbaar in meerdere smaken. Hou je van paprikachips of ben je een echte zeezout liefhebber? Of wil je het liefst zo puur mogelijke chips zonder extra smaakje? Je vindt het allemaal bij Boerderij Chips! Wat voor smaak je ook kiest, je proeft altijd de echte aardappelsmaak en kunt volop genieten van deze heerlijke snack.

Verschillende verkooppunten door heel Nederland

De aardappelchips van dit bedrijf is ontstaan door twee bevriende aardappeltelers. Na het rooien van de aardappelen bakten ze er chips van en zo ontdekten ze de heerlijke smaak van de aardappelchips. Ze besloten vervolgens om de chips op grotere schaal te gaan produceren en zijn sindsdien uitgegroeid tot een echte specialist. Hun chips is zo populair geworden, dat het op verschillende punten door heel Nederland wordt verkocht. Zo vind je de chips onder andere bij diverse supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn, Deen, Boons, MCD en COOP. Door de hoeveelheid aan verkooppunten zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten waar ze de overheerlijke chips bij jou in de buurt verkopen? Bekijk dan hun website en zoek de dichtstbijzijnde winkel.

Combineer de aardappelchips met andere hapjes

Naast dat je de aardappelchips van Boerderij Chips zo kunt eten, kun je er ook eindeloos mee variëren. De specialisten van dit bedrijf hebben daarom een receptenboekje opgesteld. Zo kun je inspiratie opdoen en de ambachtelijke chips combineren met andere hapjes en dips. Wanneer je deze chips op tafel zet bij een feestje of borrel, kan de avond niet meer stuk. Wil je meer informatie over de chips of over een van de verkooppunten? Neem dan contact op met Boerderij Chips.

https://boerderijchips.nl/