Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Muur- en plafondlampen van uitstekende kwaliteit

Een lamp aan het plafond, een schemerlamp in de hoek en een lampje op tafel. Jij hebt ze vast ook in de woonkamer? Een bepaald model ontbreekt wat ons betreft in deze opsomming: een lamp aan de muur. Ze worden helaas vaak vergeten, LED wandlampen. En dat is zonde wat het zijn echte sfeermakers! Een hip wandarmatuur is de up down lamp. Hij heeft twee ingebouwde led-modules. De een schijnt naar boven, de ander naar beneden. Een up down led zorgt voor een speels effect op de muur en verspreidt ook licht de hele kamer in. Ledonline.nl heeft een aantal eersteklas muurlampen in de collectie:

–        Cubo Nero up down wand-lamp wit of zwart;

–        Stretto up down muur-lamp wit, zwart of grijs;

–        Lusso up down wand-armatuur wit, zwart of grijs;

–        Piccolo up down wand-armatuur zwart of grijs;

–        Piccolo down wand-armatuur zwart of grijs.

Als je de lamp boven de eettafel wilt vervangen, hebben we een tip. Je zou namelijk kunnen kiezen voor een van de hippe LED pendelarmaturen van ledonline.nl. Wij vinden de led hanglamp Navetta wit erg mooi. Dit industriële model is gemaakt van gegoten aluminium. De ingebouwde Philips led SLM & driver heeft een lichtopbrengst van 3000 lumen. De lamp is dimbaar. Qua kleurtemperatuur kun je kiezen uit 3000K of 4000K oftewel extra warm wit licht of natuurlijk wit licht. We sommen nog enkele belangrijke gegevens op:

–        hoogte 463 mm, breedte 410 mm;

–        energieverbruik 22 Watt;

–        Lumen / Watt verhouding 136

–        kleurcode 830 of 840;

–        kleurweergave >80 CRI;

–        gradenbundel 60

–        levensduur 60 uren;

Op de lamp zit 5 jaar garantie.

Ben jij ook helemaal weg van de Navetta, maar wil voordat je ‘m bestelt met je partner overleggen? Je kunt de lamp ‘bewaren voor later’. Hij zit in je winkelmandje, zodat je ‘m snel aan je lief kunt laten zien. Heb je je eigen bedrijf en wil je meerdere Navetta’s in één keer aanschaffen? Kies dan voor ‘in staffel bestellen’. Er verschijnt een offerteformulier dat je direct kunt versturen.

https://ledonline.nl/