Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

De perfecte bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Bent u op zoek naar de leukste bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Het bedrijf OC de Pelikaan heeft precies wat u zoekt! De specialisten van dit bedrijf weten precies wat u als ondernemer nodig heeft bij een bedrijfsruimte in Zevenaar, en dit bieden ze dan ook te huur aan. Het aanbod bestaat uit kantoorruimtes met een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u nodig heeft. Dit bedrijf heeft precies de bedrijfsruimte in Zevenaar te huur die voldoet aan al uw wensen en eisen als ondernemer.

Waarom u een bedrijfsruimte moet huren van dit bedrijf

Huur een bedrijfsruimte van OC de Pelikaan in Zevenaar en ervaar de voordelen van huren van dit betrouwbare bedrijf. Ze hebben diverse mogelijkheden met betrekking tot kantoorruimtes. Zo kiest u voor het huren een bedrijfsruimte van 18m2, maar ook een ruimte tot wel 60m2 huren is mogelijk! OC de Pelikaan zorgt voor duidelijke afspraken in korte huurovereenkomsten. De ruimtes bieden kwaliteit en gezelligheid en zijn 24/7 beschikbaar voor u. Daarbij profiteert u ook van leuke extra’s, zoals een beamer, vergaderruimte en een kopieerapparaat. Het is zelfs mogelijk om vanaf 250 euro per maand een gedeeld kantoor te huren, ideaal voor starters! Kortom: genoeg redenen om te kijken welke bedrijfsruimte in Zevenaar hier te huur staat die voldoet aan al uw wensen.

Breng een bezoek voor een rondleiding door een bedrijfsruimte

Ziet u een bedrijfsruimte in Zevenaar te huur staan van OC de Pelikaan waar u interesse in heeft? Neem dan direct contact op met de professionele en vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Op deze manier kunt u een afspraak maken om de ruimte te bekijken en krijgt u een rondleiding door het ondernemerscentrum. Tijdens de rondleiding worden ook de mogelijkheden besproken en hoort u wat deze specialisten u voor moois kunnen aanbieden.

https://www.ocdepelikaan.nl/