Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Hier vindt u uw tweedehands auto in Dordrecht

Zoekt u een mooie tweedehands auto in Dordrecht? Wilt u een occasion kopen voor een eerlijke prijs? Kijk dan eens naar het aanbod van Autobedrijf Hassing Crabbehof. Deze autodealer heeft een ruim aanbod tweedehands auto’s. Deze auto’s zijn volledig betrouwbaar. Ze zijn namelijk uitvoering getest door de specialisten van dit bedrijf. Pas als de auto’s door hun tests gaan, dan worden ze te koop aangeboden. Ze controleren alle onderdelen van de auto, maar ook de kilometerstand en de staat van de motor. Als u uw tweedehands auto bij Autobedrijf Hassing Crabbehof in Dordrecht koopt, dan weet u zeker dat u veilig de weg op kunt en een goede deal heeft. Ze staan daarnaast ook klaar bij reparaties en onderhoud voor uw nieuwe occasion. Ze voeren de APK uit, wisselen uw banden indien nodig en reinigen uw auto.

Genoeg keuze met BOVAG-garantie

Als u een tweedehands auto zoekt bij dit bedrijf in Dordrecht, dan heeft u genoeg keuze uit occasions met een BOVAG-garantie. Komen er onverhoopt problemen voor bij uw aangekochte auto en is dit binnen zes maanden? Dan worden deze gratis verholpen, door de BOVAG-garantie. Een extra voordeel met deze garantie? Bent u toch niet tevreden over uw nieuwe tweedehands auto uit Dordrecht? Dan kunt u deze omruilen voor een andere occasion. Een uitstekende garantie dus.

Waar gaat uw keuze naar uit?

Heeft u al een idee welke tweedehands auto u wilt kopen bij dit bedrijf in Dordrecht? Wilt u een familiewagen of zoekt u een sportief model? Welke extra functies wilt u zeker in de auto hebben? Wat uw wensen ook zijn, bij dit bedrijf slaagt u zeker. U kunt altijd even naar deze dealer gaan om hun occasions te bekijken. U kunt online hun aanbod ook alvast inzien. Heeft u een auto op het oog? Plan dan een afspraak of een proefrit in. Zo krijgt u meteen feeling met de auto. U kunt ook altijd even contact opnemen met dit bedrijf voor meer informatie over hun tweedehands auto’s.

https://autohassing.nl/