Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een fijne en ruime praktijkruimte huren in de omgeving van Utrecht

Ben je op zoek naar een therapie- of praktijkruimte om te huren in de buurt van Utrecht waar je als fysiotherapeut, life coach of andere behandelaar aan het werkt wilt gaan? Dan brengt Santura jou de oplossing. In Driebergen, in de buurt van Utrecht, vind je een gebouw met verschillende ruimten die worden verhuurd. Dit is ideaal wanneer jij bijvoorbeeld parttime werkt en dus niet vast wilt zitten aan een vast huurcontract. Het kan ook zijn dat jouw klanten door heel Nederland wonen en je dus flexibel wilt zijn in je werkruimte. Santura in Driebergen, vlak bij Utrecht, biedt jou de praktijkruimte die je nodig hebt!

Jouw eigen ruimte zonder een huurcontract

Bij Santura heb je de mogelijkheid om drie verschillende ruimtes nabij Utrecht te huren. Er is een kleine ruimte, een massageruimte en een grote ruimte beschikbaar. De praktijkruimte nabij Utrecht is te huren per dagdeel. Respectievelijk kun je de ruimte huren voor 5 uur, 2,5 uur of 1,25 uur. Ideaal wanneer je maar enkele klanten per dag helpt en je enkel een fijne en stabiele omgeving voor hen wilt, zonder direct aan een huurcontract vast te zitten. Het is echter wel belangrijk dat jouw werkzaamheden in lijn zijn met de werkzaamheden van Santura. Daarom kun je hier terecht als jij werkzaam bent in de fysiotherapie, preventieve gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, inzichtgevende technieken of spirituele ontwikkeling.

Bespreek de mogelijkheden of reserveer direct een ruimte

Wil je meer weten over de algemene voorwaarden en huisregels die Santura hanteert? Of wil je weten of de praktijkruimte die je op het oog hebt bij de vestiging in Driebergen, dicht bij Utrecht, nog beschikbaar is? Natuurlijk staat het je dan vrij om contact op te nemen zodat je de mogelijkheden kunt bespreken met deze verhuurder. Op de website vind je alle contactgegevens en heb je ook de mogelijkheid om direct een praktijkruimte te reserveren.

https://santura.nl/