Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2 specialist inhuren voor een project

Magento 2 is een heel ander eCommerce platform dan zijn voorganger. Tot nu toe stond Magento bekend als een zeer aanpasbaar en flexibel systeem, met veel ruimte voor het aanpassen en uitbreiden van de software om aan specifieke eisen te voldoen.

Met dit in gedachten, waarom zou je ooit iemand inhuren om je te helpen met Magento 2 in plaats van te proberen het aan te passen en te tweaken? En wat kost het inhuren van iemand? Lees waarom je de hulp van een Magento 2 specialist kan gebruiken.

Uitbreiding in functies

Magento 2 wordt aangedreven door een geavanceerd softwareframework dat uitbreiding mogelijk maakt. Het bevat ook open source code, wat de eigendomskosten verlaagt. Omdat het gebruik maakt van een nieuwe templating engine, kan het werken met grote, drukke online winkels. Klanten kunnen sneller vinden wat ze zoeken omdat deze technologie gebruik maakt van een krachtigere zoekmachine. Het bevat ook een krachtigere zoekmachine om dingen te zoeken. Dit maakt het gemakkelijker voor zoekmachines om je site te crawlen.

De vorige versie van Magento had een onaantrekkelijke gebruikersinterface die de klanttevredenheid beperkte. Magento 2.0 heeft een volledig vernieuwde en verbeterde gebruikersinterface die het zowel voor klanten als winkeleigenaars gemakkelijker maakt. Klanten zullen veel sneller de gewenste artikelen kunnen vinden wanneer ze winkelen op Magento 2.0. Winkeliers kunnen bestellingen en andere taken probleemloos bijhouden. Bovendien heeft Magento 2.0 een responsieve lay-out. Het zal goed functioneren op elk apparaat, van smartphones tot desktops, zonder de noodzaak van een app.

Magento 2

Het vorige Magento framework gebruikte een Microsoft SQL Server database, terwijl het nieuwe MySQL gebruikt. Dit resulteert in minder gebruik van resources en betere schaalbaarheid, wat bedrijfseigenaren tijd en geld bespaart. Bovendien maakt het snellere reactietijden mogelijk, wat de klantervaring verbetert. Bovendien is de nieuwe versie veiliger dan de vorige en minder gevoelig voor bugs en crashes, wat resulteert in lagere operationele kosten voor winkeleigenaars en meer aandacht voor omzetgroei. Lees meer over de voordelen van een Magento 2 website.

https://vendic.nl/