Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

ICW: de nieuwste software voor kwaliteitscontrole in 2022

De kwaliteit van je bedrijf is een van de belangrijkere dingen binnen de onderneming. Iedereen wil dat de kwaliteit van alle factoren goed zijn. Alleen hoe weet je nou zo zeker dat het aanbod voldoet aan de kwaliteitseis? Wij leggen je uit hoe je dit kan doen door middel van de nieuwste software.

 Hoe krijg je dit voor elkaar?

Met de nieuwste software voor kwaliteitscontrole van ICW. De software is ontwikkeld om ondernemers te helpen met het leveren van de juiste kwaliteit op verschillende plekken. Dit kan zijn in je website, in je supply chain of bijvoorbeeld de onderneming zelf. Je bepaalt zelf welke ondersteuning hierin jij denkt nodig te hebben. 

Je kunt er ook altijd voor kiezen om de tafel te gaan zitten en alles erop te gooien. Bespreek je onderneming en alles wat erbij hoort. De mensen met wie je te maken hebt hebben er verstand van en kunnen je helpen. Bespreek openlijk wat je doelen zijn en vraag wat zij denken dat mogelijk is. Op die manier heb je zelf een beter beeld van de situatie.

 Zij zullen je vertellen en adviseren wat je het best kan doen. Welke gedeeltes binnen je onderneming ondersteuning of verbetering nodig heeft. Ook wat de effecten zullen zijn kunnen zij je vertellen.

Welke verbeteringen kan je verwachten?

Er zijn een aantal dingen waar zij vaker mee te maken hebben en wat zij denken het meeste effect in te hebben binnen een organisatie. Dit is de supply chain compliance management, product testen, fabriek audit management en dit is product compliance management. Alle drie hebben ze een ander doel om te behalen.

De supply chain compliance management gaat over hoe het product gemaakt wordt en de effecten daarvan. Dit kan gaan over bijvoorbeeld de kwaliteit van een product of wat het effect op het milieu is van je product. Dit zijn allemaal dingen die jij niet direct ziet maar de klant wel. Een slechte status op het milieu is in deze tijd reden genoeg om een bedrijf te boycotten. Hier helpen zij je dus mee.

Het tweede punt gaat over het product zelf. Er wordt gekeken naar het product wat jij aanbiedt en eventueel hoe het gaat in de fabriek. Waar het van gemaakt is bijvoorbeeld en hoe zij dat zouden kunnen verbeteren. Zij willen niks anders dan het best voor jouw bedrijf.

Het laatste punt betreft het systeem waar je mee werkt. Ze willen de klant er zoveel mogelijk bij betrekken. Door systemen te bouwen waarin de klant dingen ziet worden ze meer geïnteresseerd en wordt het vertrouwen ook groter.

Mocht je meer over ICW willen weten moet je zeker de website bezoeken. Hier vind je een uitgebreide uitleg over hoe zij alles aanpakken en wat ze precies doen. Lees alles rustig door en kijk of jij denkt dat het iets voor je bedrijf zou kunnen doen. Bij twijfel kun je je vraag ook altijd stellen en misschien dat je dan ook meteen gerustgesteld kan worden.

https://icw.io/