Artscattleimprovement
Image default
Electronica en Computers

Specialist kabelassemblage nodig? Confed helpt je graag

Voor een aantal elektronische apparaten als computers is kabelassemblage van toepassing. Wanneer je kabels wil assembleren die de gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig zijn moet je echt bij Confed zijn. Confed helpt overal mee waar ze kunnen, of het bij de logistieke of de technische afhandeling is, overal hebben ze een antwoord op met behulp van bepaalde technieken, werkmethoden of theorieën. Ze zijn volledig gericht op de behoeften van de klant. Bekijk hier kabelassemblage van Confed.

Kabelassemblage bij Confed: De voordelen

Bij een kabelassemblage van Confed wordt er een groot aantal kabel en draad samenstellingen geleverd. Wanneer dat gewenst is zal deze ook nog ondergebracht worden in de panelen of modules. Dit wordt allemaal voorbereid in Slowakije op de daarvoor bestemde productielocatie.

De hoog opgeleide mensen op de locatie in Slowakije zorgt er voor dat Confed kwalitatief hoogwaardige kabelbomen, kabels en assemblages kan leveren. Deze locatie is gekozen uit kostenbesparende overwegingen. Hierdoor kan Confed snel leveren tegen lage concurrerende prijzen. De assemblage technieken die worden gebruikt zorgen ervoor dat de assemblage effectief en kostenbesparend zal werken.

Hoe gaat het in zijn werk bij Confed?

Als Confed helpt doen ze dat in het hele proces vanaf het allereerste begin totdat alles naar wens is. Meestal gebeurt dit in 4 deel processen.  Om deze processen zou het dan gaan:

·   Het ontwerpen van een prototype

·   Het adviseren en meedenken gedurende het hele proces

·   De logistieke afhandeling

·   De productie

Confed wil u niet alleen van dienst zijn bij het assembleren van de kabelbomen, maar ze willen graag meedenken in het hele proces en geven graag advies. Ook bij het ontwerpen zullen zij u graag terzijde staan, helemaal als het gaat om een kabelboom die op maat gemaakt moet worden.

Kwaliteit van een hoogwaardig niveau

Bij Confed geven ze de garantie dat je bij hen de allerhoogste kwaliteit zal krijgen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar welke onderdelen er nodig zijn om de kabelbomen in elkaar te zetten. Wanneer dit gebeurd is worden de kabelbomen dubbel gecontroleerd. Er wordt gekeken of er geen aansluitingsproblemen zijn en of er geen kortsluiting in zit.

Wanneer de productie aan de gang is wordt er ook een trekkracht test uitgevoerd. Op die manier wordt gekeken of er wel aan alle kwaliteitseisen voldaan kan worden. Ook de krimphoogte zal tijdens dit proces meerdere malen onder de loep genomen worden. De resultaten hiervan worden steeds opgeslagen en worden bewaard. Mocht het gewenst zijn dan is een weerstandsmeting ook mogelijk om te doen.

De logistieke afhandeling

Door de ruime ervaring in de logistieke afhandeling en de inkoop van elektronische onderdelen heeft Confed een groot netwerk opgebouwd aan leveranciers die ze aan zich verbonden hebben. Hierdoor kunnen ze zorgeloos garanderen dat ze altijd de beste materialen in huis zullen hebben.

Voor de meest hoogwaardige kwaliteit bij het assembleren van je kabelbomen moet je bij Confed zijn. Mocht je meer willen weten over Confed, bekijk de website van Confed hier.

https://www.confed.eu/