Artscattleimprovement
Image default
Electronica en Computers

Waarom u uw archief moet laten digitaliseren

Werkt u nog met papieren archieven? Dan is het tijd om over te stappen naar een digitaal archief. Dit biedt namelijk veel verschillende voordelen. Laat uw archief scannen en digitaliseren en profiteer van deze voordelen. Het is altijd verstandig om dit te laten doen door een specialist. Denk hierbij aan GMS. Zij hebben jarenlange ervaring en hebben archieven gedigitaliseerd voor onder meer Heineken, BP, Friesland Campina en meer. Niet alleen grote organisaties kloppen bij ze aan, ook kleinere bedrijven die hun archief willen laten scannen en digitaliseren weten ze te vinden. Met een digitaal archief werkt u efficiënter dan met papieren archieven. Daarnaast bespaart u veel ruimte en door gebruik te maken van de diensten van GMS, weet u zeker dat het archief juridisch geldig is.

Hoe helpt dit bedrijf u uw archief te digitaliseren?

Als u GMS inschakelt om uw archief te scannen en digitaliseren, dan weet u zeker dat het snel en goed gebeurt. Ze gaan eerst met u in overleg om het archief, uw wensen en eisen te inventariseren. Zodra dit klaar is, maken ze een plan van aanpak. Wanneer u daarmee akkoord gaat, gaan ze aan de slag. Natuurlijk hebben ze een controleprocedure die fouten eruit haalt. Is het archief eenmaal overgezet? Dan werkt u vanaf dat moment digitaal. Ze verzorgen de nabewerking ook nog, zodat de nieuwe digitale archieven aan uw eisen voldoen.

Wat voor soort archieven kan ik laten digitaliseren?

GMS digitaliseert vrijwel alle soort papieren archieven. Van patiëntendossiers tot aan gemeentelijke administraties; wat u ook nodig heeft, zij staan voor u klaar. Twijfelt u of u de diensten van deze specialist wel kunt gebruiken? Aarzel dan niet en neem eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Ze helpen u graag verder om uw archief te scannen en digitaliseren. U vindt al hun contactgegevens op hun website.

https://gmsnl.com/