Artscattleimprovement
Image default
Electronica en Computers

De trend van 2022: Laserguns!

Je kunt er dit jaar nauwelijks nog om heen. De trend van het jaar! De Laserguns voor kinderen. Waar je vroeger naar een speciale gelegenheid of evenement hal moest om een lekker potje te lasergames kun je dit tegenwoordig gewoon vanuit je eigen huis of tuin doen! Hoe vet is dat! Je eigen lasergame vanuit je eigen omgeving met je vrienden of vriendinnen.

Hoe werkt nou zo’n light battle met laserguns

Nou dit is gelukkig niet zo heel ingewikkeld. Het belangrijkste van het spel is dat er duidelijke regels worden opgesteld om te bepalen wanneer je verliest en natuurlijk van wanneer je wint. Door de regels voor de tijd duidelijk te maken voorkom je dat het niet duidelijk is wie er gewonnen heeft. De laserguns hebben zelf ook al een systeem die registreert wie het vaaks en minst vaak is geraakt. Op het moment je te vaak geraakt word door een van de laserstralen van je tegenstander ben je af en moet je even “afkoelen”. Je kunt dat een korte periode zo’n 10 seconden niet deelnemen aan het spel. Deze kostbare seconden kun je gebruiken om een geschikte schuilplaats te vinden om je daarna weer volledig in het spel te storten en de tegenstander proberen te raken.

Voor wie zijn de laserguns geschikt

In principe zijn producten geschikt voor zowel jonge als oudere gebruikers.  De grootste groep kinderen die met laserguns speelt is rond de 8 tot 12 jaar oud. Deze groep kan dan ook uitstekend overweg met de laserguns. In veel speelgoedwinkels en webshops vindt je tegenwoordig deze producten.

Waar bestel je laserguns?

Op het internet natuurlijk! Zoek simpelweg in Google even naar laserguns en je krijgt een ruim aanbod aan verschillende websites die deze producten verkopen. Neem anders is een kijkje op deze website. Hier vindt je het grootste overzicht laserguns op het internet.