Artscattleimprovement
Image default
Electronica en Computers

Op zoek naar de Canon PFI 1700 cartridge? Zoek niet verder

Waarom zou je voor de Canon PFI 1700 cartridge moeten kiezen? Simpel: dit type cartridge kan voor veel verschillende printers van Canon worden gebruikt. Dat houdt in dat de Canon PFI 1700 cartridge een chip heeft die door meerdere Canon-apparaten gelezen kan worden, denk aan de series iPF Pro-2000, maar ook de Pro-2100, de Pro-4000 en Pro-4100. Ook de modellen Pro-6000 en -6100 kunnen worden gelezen. Het ‘Plug & Print’-principe zorgt ervoor dat je na het bevestigen van de cartridge in de printer meteen kunt beginnen met printen. Je hoeft niet eerst te spoelen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een mix met de originele inkt te gebruiken? Daarnaast is de cartridge volledig OEM-matched als het aankomt op het kleurenspectrum en de duurzaamheid. Het feit dat de cartridges refurbished zijn (en dus goedkoper) heeft geen enkele invloed op het recht op garantie en service dat je er op hebt.

Dé inktcartridgesspecialist

Plotterinkshop mag met recht dé specialist op het gebied van Canon iPF cartridges worden genoemd. Alle cartridges die Plotterinkshop aanbiedt zijn OEM, de inkt is geheel OEM-matched. Ze worden in Duitsland geproduceerd. Het team van de webshop bestaat uitsluitend uit energieke, innovatieve, creatieve en bovenal gezellige mensen. Zij weten als geen ander raad met de Canon PFI 1700 cartridge en bieden deze goedkoop aan jou aan.

Online te bestellen

De duurzame Canon PFI 1700 cartridge is refurbished (hergebruikt) en dus duurzaam. Ze beschikken over een ‘tank’ van 700 milliliter, dus het duurt wel even voor ze op zijn. Het plaatsen van een bestelling in de webshop is direct mogelijk. Als het product toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had, kun je het zonder problemen retourneren. Als je ervoor kiest de bestelling te retourneren, krijg je aankoopbedrag in zijn geheel terug. Heb je een vraag? Dan neem je eenvoudig contact op via het contactformulier op de website of via telefoon.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl